Last news in Fakti

27 Ноември, 2021 14:42 4 363 3

Алесандра Амброзио - блестяща и изкусителна на Хаваите (СНИМКИ)

  • алесандра амброзио-
  • модел-
  • ваканция-
  • почивка-
  • хаваи-
  • екзотични

Супермоделът прекара Деня на благодарността сред екзотични гледки

Алесандра Амброзио - блестяща и изкусителна на Хаваите (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Александра Амброзио, чиято кариера на модел мина основно като Ангел на "Victoria's secret", зарадва любителите на женската красота с кадри по бикини и оскъдна препаска, от почивката си на остров Кауаи на Хаваите за Деня на благодарността, пише life.dir.bg.

Бразилката прекара известно време там със семейството си и годеника си Ричард Лий. По време на кратката ваканция тя се погрижила за душата и тялото, като се отдала на йога блаженство под жежкото слънце на плажа на Кауаи, а после се забавлявала с децата си. Снимките си в Инстаграм е озаглавила "Vamos a la playa" - Хайде на плажа. Фигурата ѝ е все така безупречна макар да е вече на 40 години.

Докато си почиваше на брега, тя засне видео на 13-годишната си дъщеря Аня, която се наслаждава на вълните на буги борд.

След като се върнали в наетата вила, тя и любимият ѝ се заиграли с популярно приложение за телефон, което превръща главите в пуйки.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами добре, досега, и минал живота...!

    2 2 Отговор
    Разнообразие, въздух, природа, красиво бельо, не,, дърта циганизация,, която мисли, че е хванала на дърти години на господ,, шлифера,,.... такива красиви жени, са естествено красиви.... слагам киреч, ох много съм,, убава,, смених си шампоана от един лев на 5 лева.....въй....полза за мен..... един отзад, полза за, Дарт, прилича на г.....защото се правите на,, по тарикати,, от другите, затова си получавайте,, истините,,...!
  • 2 В лицето

    1 3 Отговор
    не ми харесва, грубовата е.
  • 3 Психично болния дърт санитар от махалата

    1 0 Отговор
    Амброзио е добре и такива като него, ний да му мислим, въпреки, че мислим обратното, нямаше как да не го кажа вестник еди кой си.. със санитар да се разправя или прост, ама хич не е приятно, през целия си живот..!