29 Ноември, 2021 10:56 1 120 2

"Мис Вселена" все пак ще се проведе

  • мис вселена-
  • конкурс-
  • конкурс за красота-
  • израел-
  • церемония

Въпреки забраните за влизане в Израел и ограниченията, конкурсът ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки

"Мис Вселена" все пак ще се проведе - 1
Илюстративна снимка: БГНЕС/ EPA

Най-мащабният конкурс за красота "Мис Вселена" ще се проведе в Израел през декември, независимо от въведените ограничения за пътуване заради новата разновидност Омикрон на COVID-19, предаде Ройтерс, като цитира Йоел Развозов, министър на туризма.

Участничките ще получат специално разрешение, но е възможно да им бъдат правени ПСР тестове на всеки 48 часа, както и да се предприемат други предпазни мерки.

Седемдесетото издание на конкурса "Мис Вселена" ще бъде в южния израелски курорт Ейлат на 12 декември.

Властите в страната забраниха влизането на чужди граждани заради новия вариант Омикрон на COVID-19.

"Това е събитие, което ще се излъчва в 174 държави, много важно събитие, от което и Ейлат много се нуждае", заяви министър Развозов.

Той каза, че властите знаят как да организират толкова голям международен форум в подобни условия и няма да отменят конкурса "Мис Вселена".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 игшж ги

    0 0 Отговор
    тоз път вместо по бански ще са със скафандри нали с тея опааасни щамовеее