Last news in Fakti

1 Декември, 2021 22:34 4 973 8

Участник във „Фермата“ симулира контузия

  • фермата-
  • контузия

Строителят Георги симулира жестоки болки в кръста и предизвика съчувствие в конкурентите си

Драматичен спектакъл разигра един от участниците във „Фермата“, а повечето риалити герои се вързаха на играта му. Строителят Георги симулира жестоки болки в кръста и предизвика съчувствие в конкурентите си за стоте бона. „Охххх! Като се преуморя кръстът ми прави номера, сякаш нещо прищраква! Само се наведох да запаля печката и блокирах!“, простена артистично той.

Георги се направи на контузен, за да подхлъзне един от съперниците си. Целта му беше да покаже слабост пред емигранта Костадин и той, подлъган от мнимата травма, да го избере за опонент в предстояща битка за оцеляване. „Остават около две седмици до финала. Ако сега не започна да действам стратегически, кога? Коцето е по-лесен съперник от силните Кирил и Любо“, обясни пред продукцията той, преди да започне да пъшка и стене.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко Борисов🎃

    7 1 Отговор
    безсрамник 🤣

    Коментиран от #3

  • 2 Мс продукт

    7 0 Отговор
    Човека субтитри Гошо .Този и Лора не говорят добре български език.Видно е и много неприятно .
  • 3 Али Баба

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко Борисов🎃":

    Прав си .Или е от Унур Борисоф или е от Мустафа Карадаьй
  • 4 МС продукт

    13 1 Отговор
    Ниско ниво на общуване в тази ферма меко казано.Според мен почти всички хора са от Делиормана бТВ подкрепя много от тях.Иво използва думи недопустими за ефир и продуцентите не реагираха което е много показно за тяхното умствено развитие.Как да обясниш на детето си Ходи и се гръмни ?
  • 5 Георги Атанасов

    11 0 Отговор
    Все повече се осещат участниците които представляват Източна Ромелия и Делиормана.
  • 6 Наличие на сиво

    5 0 Отговор
    в/во симулират "фермерите". Телевизията я откаазах преди къмто седем години, и наличието на предавания, посветени на разни ферми, совхози, свинекомплекси и кокошарници в днешния телевизионен ефир още веднъж ми показва/доказва, че не съм сгрешил... даже може би съм закъснял с избора си.
  • 7 Роналдо

    0 4 Отговор
    Тоя рижав измамник все стратегии прилага мишка такава песен остратвги той
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.