Last news in Fakti

8 Април, 2013 11:06 1 815 1

Участниците се разделиха на два враждуващи лагера в Къртицата

  • къртицата-
  • риалити-
  • жени калканджиева-
  • николета лозанова

Заселниците в базата на Къртицата вече са разделени на два враждуващи лагера. След първата елиминация, в която шоуто напусна Михаил, участниците са разединени в оценките си за него.

Изненадващо, като най-голям защитник на първият напуснал шоуто се изявява Николета Лозанова.

“Той беше силен играч. Видях как се раздаваше по време на предизвикателствата,  той беше най- силният играч от мъжете”, коментира плеймейтката.

Днес в Международния ден на ромите, от  Тв7 потърсиха за коментар близки на ромското семейство – Валя и Моро.

След отпадането на Михаил от предаването, при тях живее Жени Калканджиева и според двамата роми те тримата се разбират много добре. Моро обясни, че по случай празника, шестата по красота в света ще направи мусака и след това ще седнат на ракийка.

Близки и приятели на Моро и Валя обясниха, че семейството не се е променило от както е в риалитито и са си същите както и в нормалния живот.  Майката на Моро му препоръча само да не пипа толкова често шишето.

Пред Жени остава въпроса "Кой е Къртицата?", защото това, че на теста, който реши съдбата на първия отпаднал, от 10 въпроса имаше само 6 верни означава, че първоначалното и мнение, че това е Тони не е вярно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 впечатлен БГ-ин

    0 0 Отговор
    ....Луд умора и спиране няма,както казва народа!
    Нали?!!