1 Декември, 2021 12:35 5 785 6

Кошмарът на Лора се сбъдна във "Фермата"

  • фермата-
  • лора-
  • кошмар-
  • риалити

Дизайнерката ще се изправи пред най-големия си страх

Най-големият кошмар на красавицата на "Фермата" се сбъдна. Хубавата дизайнерка Лора ще трябва да влезе в тежка битка срещу тарторката на стопанството Мартина, от която най-много се страхува.

"Изобщо няма да пожаля Лора. Тя бързо се пали, но и бързо угасва. Няма нито моята концентрация, нито моята стабилност", отсече със самочувствие козметичката, която минава за една от най-силните и непоколебими жени в стопанството.

Кошмарът на Лора се сбъдна във "Фермата"

Лора и Мартина ще влязат в първия от серията извънредни двубои, които предстоят в следващите две седмици. Сблъсъците ще бъдат между участници, които до момента не са се борили за оцеляването си в риалитито - освен Лора и Матина, това са грънчарката Ралица, бизнесменът Любо, актьорът Кирил и строителят Георги.

Според правилата на "Фермата" никой от претендентите за стоте хиляди лева не може да стигне до финала без да е минал през елиминационен дуел, пише show.blitz.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    11 6 Отговор
    Иван и Андрей вече са Хюсеин и Мюмюн.Продукцията кани хора с помашко потекло .Абсолютен факт .Лора говори типично за помакиня с нейното обгрижване..Пуснали Гошо а всъщност Доган на субтитри.Чалгата от Гоце Делчев Любо е типичния помак а за Ралица от километри се вижда .
  • 2 Тъй то

    8 3 Отговор
    Хюсеин Иванов и Мюмюн Андрея налагат помашка линия начело с Гошо всъщност Доган със субтитри.
  • 3 МС продукт

    11 2 Отговор
    Дъното е стигнало .Гошо вече кара на субтитри.
  • 4 very sorry

    5 4 Отговор
    Лорчето е Шуменско девойче там има турци, цигани, българи, но без помаци!!!!

    Коментиран от #5

  • 5 Тоя па

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "very sorry":

    А Биби Гаваза и Петя Кузева кви са ,че ми интересно?
  • 6 Анонимен

    1 4 Отговор
    Коцето, Кирил са интересни герои. Супер готини. Има смях. А смеха е здраве.