Last news in Fakti

2 Декември, 2021 10:45 18 799 10

Ето кой трябва да спечели "Фермата" и 100 хил. лева

  • фермата-
  • победител-
  • 100 хиляди лева

Бизнесменът Пламен и IT милионерът Стефан се обединиха около тираджийката Живка

Финалът на "Фермата" наближава, а страстите в стопанството са в разгара си. Три седмици преди решителната битка за 100 000 лева, от продукцията предизвикаха мъжете в шоуто да посочат коя жена трябва да вземе стоте хиляди лева.

От участничките пък се очакваше да обявят кой, според тях, е най-достоен за чека и титлата.

Предприемачът Любо и актьорът Кирил посочиха козметичката Мартина, защото я смятат за най-работливата, енергична и силна жена в стопанството.

Бизнесменът Пламен и IT милионерът Стефан пък се обединиха около тираджийката Живка, която определят като проницателна, смела и отстояваща мнението си, пише Шоу Блиц. Емигрантът Коцето пожела победата да отиде при най-младата участничка Лора, а строителят Георги - при грънчарката с традиционни ценности Ралица.

Жените също се застъпиха за своите фаворити. Живка поиска риалитито да спечели Пламен, с когото се разбира без думи, Лора посочи Любо, Мартина - Кирил, Ваня - Стефан, а Ралица - Георги.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги Атанасов

    46 2 Отговор
    Продукцията представя хора от Делиормана с ниско качество на общуване.Лора и Гошо не говорят добре български а Иво и Киро се държат като вълци с една жена.
  • 2 хихи

    16 5 Отговор
    Май са се чифтосали.
  • 3 Дедо Ви

    35 3 Отговор
    Никой. Всички да ги разпускат, да си одят в домовете си. Ебатитъпотопредаване.
  • 4 Кубрат

    30 2 Отговор
    Продукцията показва лицата на Делиормана.Хора със възможности а се държат като високачествени примати.

    Коментиран от #9

  • 5 Тъй то

    33 1 Отговор
    Продуцентите и участниците са на една вълна Ниско ниво на говор правоговор граматика практика деиствия.
  • 6 ЗРИТЕЛ

    27 10 Отговор
    Ваня ще спечели на финала! Всички я подценяват но тя е боец!
  • 7 Rock

    10 24 Отговор
    Има още битки докато останат две жени и двама мъжел Много добро впечатление ми направи Пламен с думите си към Мартина за нейната демонстрация на превъзходство над Лора в битките. Киро също демонстрира нещо подобно с цитати и желание за някакво лидерство .Само че един лидер никога не се покачва на масата сам- там го покачват убедените в неговите качествал А такава е за сега само Мартина и нито един от останалите.
  • 8 Ваня

    31 3 Отговор
    трябва да спечели фермата. А продуцентите трябва да направят нови правила, всички поетапно да минават през ратайство, дуел, фермер. Не може четири пъти да си на дуел. А тази Мартина не е достойна да спечели, тъй като е подмолна, и се изрази, че трябва другите да бъдат стъпкани. Достоен е и Стефан.Георги също. Живка е повратлива, не е чак толкова силна. Обаче, от опит знам, че продукцията всичко предварително е нагласила.
  • 9 Съдията Дред

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Кубрат":

    Само да уточня по повод на ника ти - град Кубрат е в сърцето на Лудогорието, което ти по турски наричаш Делиорман. По темата не мога да кажа нищо, не гледам тъпи предавания
  • 10 Жоро

    9 3 Отговор
    Запишете. Ваня ще спечели !