3 Декември, 2021 16:15 2 574 7

"Сам вкъщи" - как можем да пренощуваме в къщата от филмовата поредица (СНИМКИ)

  • сам вкъщи-
  • под наем-
  • коледа-
  • празници

Цената е повече от приемлива - 25 долара на човек

Коледа без "Сам вкъщи" е като Коледа без "All I Want for Christmas Is You" на Марая Кери. Независимо дали сме фенове на филмовата поредица с приключенията на Кевин, със сигурност сме я гледали достатъчно пъти, за да пропуснем тази година - но традицията го повелява.

А тази Коледа най-големите почитатели на "Сам вкъщи" ще имат възможност да се потопят в автентичната атмосфера на къщата, в която е заснет първия филм от 1990 г. Тя се намира близо до Чикаго и е построена през 1920 г. За последно сменя собственика си през 2012 г, когато е продадена за 1.58 милиона долара.

А днес изглежда по почти същия начин, както преди повече от 30 години - с пищната украса отвън и отвътре и не без задължителната тарантула, без която празниците няма да са същите.

Къщата се отдава в Airbnb само за една нощувка - на 12 декември, като настаняването е за до четирима. Цената е повече от приемлива - 25 долара на човек. Гостите ще бъдат посрещнати от Бъз Макалистър, по-големият и не особено дружелюбен брат на Кевин.

От описанието в обявата пък разбираме, че тези празници всичко ще е по правилата на пакостника Кевин, така че може да се чувстваме свободни да ядем вредна храна и да гледаме телевизия, колкото си искаме. Можем да пуснем и осемгодишното хлапе в нас да тича на воля по стаите цяла вечер. Но трябва да внимаваме за капани, предава Daily Mail.

Първото по рода си предложение идва малко след пускането на Home Sweet Home Alone, нова част от франчайза "Сам вкъщи", по Disney+. Сигурни сме обаче, че желаещи за предколедни приключения в стил "Сам вкъщи" ще има много и това няма да е единствената възможност за тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко Разбойко

    7 2 Отговор
    Коледа сам в зайчарника в Банкя!
  • 2 ОМИКРОН В ЧУРАПА НА ДЕДО МРАЗ💉

    1 1 Отговор
    ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ Е ХИТОВА ПО ГЛЕДАЕМОСТ НА (😱😱😱)ФИЛМА !🌎🌏🌍🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒
  • 3 Иван

    2 2 Отговор
    На мен ми е омръзнал този филм 32 години голямо промиване на мозъци
  • 4 хаберих

    3 2 Отговор
    Коледа без "All I Want for Christmas Is You" на Марая Кери. Това е най-дразнещата песен за празника.
  • 5 консерва

    0 3 Отговор
    със сигурност сме я гледали достатъчно пъти, за да пропуснем тази година - но традицията го повелява. И СТАР УОРС СМЕ Я ГЛЕДАЛИ ДОСТАТЪЧНО ПЪТИ НО НЕ Я ПУСКАТ ДА Я ГЛЕДАМЕ ТОЛКОВА ЧЕСТО. ВМЕСТО ДА ГЛЕДАМЕ ГЪЛЪБОВИ ИЗПРАЖНЕНИЯ,МОЖЕ ДА ГЛЕДАМЕ "ИСТИНСКИ ЛЪЖИ","СМОКИНГ" И ДРУГИ ФАНТАСТИЧНИ КОМЕДИИ.
  • 6 Димов

    5 1 Отговор
    $25 на човек, за нощувка в тази къща, в САЩ, навръх празниците?!?!
    Я я сравнете с кувертите по тукашните........"курорти".
  • 7 Американец 🏈

    1 0 Отговор
    Има уловка. Обявата е евтина защото е корпоративна промоция - Disney’s Home Sweet Home Alone on Disney+