3 Декември, 2021 19:54 5 850 5

3 зодии въобще не търпят критики

  • критики-
  • зодии-
  • зодия-
  • търпение

Критиките, дори и градивни, се приемат трудно от следните зодиакални знаци

3 зодии въобще не търпят критики - 1
Снимка: Shutterstock

Едва ли има човек, който обича да бъде критикуван. Според астролозите обаче това важи напълно най-вече за три зодии.

„Те са сигурни в своята правота. Изобщо не търпят някой да ги критикува и наставлява“, казват астролозите. „Дори е опасно да спорите с тях и да ги порицавате , защото рискувате да излеят целия си гняв върху вас“, предупреждават още астролозите.

Ето кои са трите зодии, с които много трябва да внимавате, тъй като те изобщо не търпят критики:

Везни

Везните са една от онези зодии, които смятат себе си за най-умните, пише jenata.blitz.bg. Тази зодия приема критиките много остро и може да бъде изключително груба.

Те също могат да започнат да оказват натиск върху вас, ако разполагат с властта да го направят. Ако не искате да се карате с тях веднъж завинаги, то тогава трябва да изразите недоволството си в по-доброжелателна форма.

Риби

Добродушните и мечтателни Риби дори не могат да си представят, че правят нещо нередно. Те живеят в свой собствен измислен свят, в който всичко е перфектно.

Критиката е способна да ги унищожи отвътре, така че дори може да изпаднат в депресия. Те ще си тръгнат за дълго време след думите, които казахте, а понякога дори може да спрат да общуват напълно.

Скорпион

Най-добрата защита е атаката – поне така мисли Скорпионът. Спорът с него е опасен, защото е способен да излее цялата си яд върху опонента си.

Освен Скорпионите те ще направят всичко, за да ви убедят, че те са прави, а вие грешите. Затова е безполезно да ги критикуваме и да очаквате да признаят греховете си.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион

    6 4 Отговор
    Ако иска може да ми го критикува!
  • 2 Олеле малеле

    11 1 Отговор
    Те пък останалите 9 подскачат да ги критикуват!
  • 3 ЧОКИ

    7 4 Отговор
    За риби е истина,трябва да казваш на бялото черно иначе скандал
  • 4 МАРА

    7 3 Отговор
    РИБИ-==-КОТКА НА ГРЪБ НЕ ПАДА.ВИНАГИ Е ПРАВ, ТАКА СИ МИСЛИ
  • 5 Отегчение

    4 1 Отговор
    За зодиите разбрахме , а нещо за хората родени под теаи знаци ? фитки !