7 88521

Паулина от "Игри на волята" вече си има гадже и не е Стратимир

 • паулина-
 • игри на волята

Крехка и дребничка на външен вид, но силна и много отговорна - това са впечатленията от Поли

Тя е една от изненадите в трети сезон на "Игри на волята" Паулина показа, че е от момичетата, които не се предават без бой. Вярва в себе си, възможностите си и знае, че само с упоритост се върви напред в живота, но също и със смелост. Поли се отличи в този сезон не само с красивите си сини очи, в които човек наистина може да се потопи дълбоко, но с изявени позиции, без да се притеснява от чуждото мнение, но най-вече - впускаше се смело във всички битки.

Крехка и дребничка на външен вид, но силна и много отговорна - това са впечатленията ни от Поли, с която vbox7 има удоволствието да се срещне, за да си поговори на приключението, в което взе участие. Не подминахме клюките по неин адрес, интригите в шоуто, скандалите и любимата ѝ тема - музиката.

- Скри шапката на всички! Изправи се срещу изключителни участници, но доказа, че едно момиче, което се занимава професионално със съвсем други неща, може да надвие супер тренирани мъже и жени. Как се чувстваш с тези успехи в Игрите?

- Чувствам се много добре, защото съм постигнала много повече, отколкото мислех, че ще направя в това предаване. Със сигурност надминах не само очакванията на хората, но и личните ми. Няма как да не бъда доволна, би било глупаво. Гордея се, че постигнах всичко това, но без да съм професионален спортист. Резултати ми са много добри.

- 25 поредни победи! Как се стига до това ниво и имаше ли някаква специална подготовка преди Игрите?

- Може би ще е забавно, но аз много не съм се подготвяла. В предаването съм вкарана като певица и не се споменава, че от години практикувам екстремни спортове, занимавам се професионално със ски от 3-годишна. Спортът е огромна част от живота ми. Точно преди самите игри съм ходила на кросфит, кикбокс и фитнес, ски, но не съм се подготвяла специално. Напротив, когато вече знаех, че влизам в Игрите, използвах максимално времето, за да съм навън. Беше почти вече лято, поизлизах си, купонясвах на морето. Ако трябва да съм честна, малко ме е яд сега. Ако знаех, че ще бъда на финал, че ще бъда наравно с другите, щях да обърна повече внимание на подготовката. Ако се бях подготвила по-добре, щях да имам по-голям шанс.

- Тази последна битка ли беше най-трудната за теб в целия сезон?

- Най-трудната битка за мен беше тази с кокилите. Там почувствах, че имам може би страх от височини, не се чувствах комфортно, защото беше нестабилно. Това е най-изразената битка, но с негативни емоции, със страх.

- Видяхме сълзи в очите ти след битката с Боби! Какви мисли минават през ума на човек в такъв момент? Хем си победила, хем не можеш да се зарадваш... Това ли е всъщност спортсменството?

- За спортсменството трябва да говорят хората, които са професионални спортисти. Реакцията ми беше изцяло човешка, защото за мен Боби е супер стойностен човек. Той не ми беше най-близък, но ме впечатли с характер, с интелект, с разсъжденията си за живота. На тази битка отидох, вярвайки, че това вероятно ще е последната ми поява на арената. Емоцията обаче ме завладя силно, когато разбрах, че тази битка няма да е последна за мен. Не знаех за известно време какво се случва. Смятам Боби за наистина много готин човек и ми стана тъжно.

- С Мани си разменихте доста груби думи след битката, в която отстрани един от най-противоречивите образи в този сезон. Какво обаче е мнението ти за нея към днешна дата и съжаляваш ли за нещо казано от теб към нея?

- За мен Мани е едно зло! С подобен човек в живота не бих имала контакт, двете с нея се различаваме във всички сфери на живота. Тя е тип човек, с който нямам нищо общо и не бих искала да имам.

- Със Семира също не бяхте в перфектни отношения. Стратимир ни спомена, че само с нея няма контакт след Игрите, тя дори го отследвала от Instagram. С нея какви са ти отношенията?

- Да, и мен ме е отследвала! Не се виждаме, не се чуваме. Семира също е един от тези хора, с които нямам контакт, обкръжението ми е съвсем различно. Не мога да кажа нищо лошо за нея, но тя го е правила за мен. Безинтересна ми е.

- В Игрите някои от участниците се закачаха с приятелството ти със Стратимир, а това бързо стана повод за спекулации, че има нещо повече между вас. Кажи ни каква е истината, за да престанат конспирациите по тази тема?! Имаме ли новина?

- Съжалявам много, знам, че много хора биха се зарадвали, но... Получавам непрекъснато някакви снимки, колажи на мен и Стратимир, завъртяла се е някаква любовна история, но няма такова нещо. Тими за мен е като братче. Тотално приятелски отношения, поддържаме контакт. Той е много стойностен човек и приятелството ни е силно. Минахме през моменти, които ни сплотиха доста. През този период се обичахме, мразихме се, после пак се обичахме. Нормално е като прекарваш цялото си време с някого, то този човек да те подразни с нещо, но това беше с всички. Търпяхме се.

- Как оценяваш представянето си в Игрите и съжаляваш ли за нещо?

- Съжалявам, че не дадох малко повече от себе си на последната битка. Разликата беше минимална и вярвам, че можех да постигна невъзможното. Доволна съм от представянето си, не се срамувам от нищо. Смятам, че съм казвала и правила винаги правилното. Имало е моменти, в които е можело да замълча и моменти, в които не съм била напълно права. Там нещата са като в живота - един ден си на върха, друг ден си долу, взимаш грешни решения. Всичко е много по-интензивно в предаването, случват се много неща, трябва да взимаш бързи решения, нужни са бързи реакции. Към края вече ми беше трудно психически.

- Кое ти беше най-трудното?

- В края ми беше, защото два месеца е много време, нямаш контакт с нормалното, с близките. Към финала има също напрежение, защото се говори повече, плетат се интриги, стратегии, говорят зад гърба ти. Това много ме натоварваше.

- Много хора очакваха, че ще има сблъсък между теб и Елизабет, но не се състоя?

- Много го исках този сблъсък, мисля че и тя, но не се случи. Нямам контакти и с нея, не мога да я разбера. Не съм имала конфликт с нея, но тя реши да се отдръпне. Странно е, блокирала е много хора. Мисля, че на моменти не е била честна.

- Интересува ни нещо много важно – какво се случва с Моли и Доли? Наистина ли се грижеше за тях през цялото време?

- Липсват си ми козичките (смее се). Обмислям да си взема някакво животинче вкъщи, котка може би.

- Котките са доста своенравни, нали знаеш!?

- Да, но със сигурност не повече от една коза. Чакам лятото да дойде, за да отида на Царево да си ги видя Моли и Доли.

- Правиш уникални песни, няколко поредни седмици си номер едно в трендинга на Youtube с парчетата ти с Марсо. Очаквала ли си този успех и как се роди идеята да работите с MurdaBoyz?

- С Марсел започнах да работя отдавна, не знаех, че ще съм участник в Игрите. Парчетата ги записахме по-рано. Всичко се случи напълно случайно, а резултатите се харесват доста. Аз съм в тотално различен стил от него, но той търсеше нещо ново. Забелязах, че в България липсва RnB музика и реших, че ще е успешно. Не очаквах, че ще е толкова много харесвана работата ми. Тук е трудно да успееш с нещо по-различно като музика, още повече с нещо по-нишово. Радвам се, че хората са отворени към новите неща и има такъв позитивен отзвук, защото ме мотивира. Сега ще правя самостоятелен албум в подобен стил. Надявам се, че и той ще има подобен успех.

- Албумът ви с Марсо е супер интересен като звучене!

- Да, интересна колаборация направихме. Аз съм завършила поп и джаз пеене, но най-вече съм пяла джаз и никога не съм си представяла песните ми да са по-вулгарни, докато при Марсо... това си е той. Все пак имаше натиск от мен да не звучим прекалено вулгарно. Той си натискаше пък своето, както и аз, но сме много креативни и се радвам, че успяхме да се съчетаем успешно.

- От твоя албум какво може да очакваме, RnB ли е посоката?

- Да, RnB и се замислям над регето малко, но ще видим. Още не съм го започнала, но бързо се получават. Албумът с Марсо записахме за три седмици. Когато имаш идеи в главата си, искаш да ги реализираш бързо. Надявам се да ми дойде музата и да се хареса на хората.

- Можеш ли да направиш някакъв паралел между българския музикален пазар и този в Полша?

- Честно казано не живея в Полша от много време. Там ходя за празниците. Живяла съм в Щатите и мога да сравня ситуацията с тази там. Тук сме по-скептични към клиповете все още, когато са по-разголени или провокативни. За съжаление, или пък не, това е неразделна част от успеха в музикалния бизнес днес. Всички ние слушаме американските изпълнители, но не се вслушваме в текстовете им. Те са доста вулгарни, но за нас са ок. Не виждаме нищо лошо. Ако ги преведем обаче на български, то тогава осъзнаем и разберем разни неща. Чалгата в България няма да бъде заменена никога и с нищо. Масово се слуша това. Хората, които вълнуват най-много в България са именно те. Вярвам, че усещането за музика ще се променя лека-полека и ще вървим към по-хубавото.

- Отговори ни вече за Стратимир, но все пак имаш много фенове, които се вълнуват – има ли мъж до Паулина?

- Да, в момента имам човек до себе си. Той ме подкрепя във всичко, което правя. След една много тежка раздяла и любовно разочарование, което се случи миналата зима преди Игрите, гледам на нещата по-спокойно. Гледам да е по-уравновесено всичко, но съм в много положителна насока и си връщам вярата в любовта.

- Как ще прекараш предстоящите празници?

- Мисля, че най-сетне ще успея да си замина в Полша. Не съм си виждала роднините от над година вече. Не съм мърдала от година и нещо от България и се надявам да ги видя в Полша.

- Твоят победител е?

- За мен е Борис!


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.

Свързани новини

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

 • 1 хех

  53 1 Отговор
  "Крехка и дребничка"?
  През цялото време ми правеше впечатление на леко закръглена Хала с енергия в излишък.
 • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  11 8 Отговор
  БРАВО и КЪСМЕТ
  ПОЛИ
 • 3 Киро Жарта

  45 7 Отговор
  ,,Крехка и дребничка,,???!!! Бухахахааааааа 🎃 Тя е дебела ,бе!

  Коментиран от #6, #18

 • 4 хаха

  30 1 Отговор
  "Крехка и дребничка"?

  Венелина имаш нужда от очила
 • 5 Ицо

  7 12 Отговор
  Тази с миризливит@ ц@ц@ навън.

  Коментиран от #16

 • 6 Алфа Вълкът

  18 1 Отговор

  До коментар #3 от "Киро Жарта":

  Нормална си е, не дебела, ама има и де да я пипнеш!
  Ама фейса нещо не ме грабва!

  Коментиран от #7


 • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 8 Иван Грозни

  15 3 Отговор
  От това което прочетох и видях мисля, че има всички достойства като човек. Възпитание, различни интереси, интеличентна и разбирасе хубава като жена. Мнението ми за играта е, че беше нагласена.
 • 9 лелеййй

  14 4 Отговор
  ПОРЕДНАТА КИФЛА, КОЯТО ЩЕ НИ НАТРАПВАТЕ...нали я видяхме, дребничка и охранена интригантка... Ами да си има и двама, стига да може да ги издържи
 • 10 Онзи

  16 5 Отговор
  Игри на безсмислието. Само полуидиoти гледат такива предавания.

  Коментиран от #13, #15

 • 11 хатакая

  8 4 Отговор
  Пред касата в операта застава блондинка:
  – Два билета за първия ред!
  – За „Тоска“ или за „Борис Годунов“?
  – Не, за мене и мъжа ми!=== Тези които гледат това чудо са и толкова умни но за всеки влак си има и пътници както казват..!
 • 12 Гост

  5 2 Отговор
  Ива е тая и с какво е известна освен с участието в в някаква тъпотия .
 • 13 ТОЧНО

  7 3 Отговор

  До коментар #10 от "Онзи":

  Много си прав,.. и добре, че свърши,.. наред са Фермата, Маскираните, ... НО, НЯМА ПОКОЙ- ЗАПОЧВАТ Черешки, готваччески крясъци и други загорели манджи
 • 14 🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲

  3 2 Отговор
  След това тъпарско нещо каква , тъпарска глупост следва . Незнам кой гледа такива глупости . Пълна загуба на време .
 • 15 айде стига

  2 2 Отговор

  До коментар #10 от "Онзи":

  Това е забавление - шоубизнес, а не урок по матамеатика.
  Сподели кое шоу гледаш? Какво забавлява днешния пенционер от прованса?
 • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 18 Автора

  0 1 Отговор

  До коментар #3 от "Киро Жарта":

  Трай де , оценявам я по анадолските стандарти.
 • 19 Айде айде

  2 1 Отговор
  Тая пък е толкова отвратителна. Направо да се връща в Полша. Трябваше още в началото да отпадне, но на късмет стигна до финала. Особено срещу Мартин беше чист късмет. А срещу Боби, те да бяха го вързали в морето някъде, че тази миризливка да може да направи нещо.
 • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 21 дедо

  0 0 Отговор
  "пак си качила"...ахахахах