Last news in Fakti

9 Април, 2013 12:33 2 133 0

Ищар ще бъде посрещната като богиня

  • ищар-
  • богиня-
  • почести

На 12 април, от 12:00 часа, на терминал 2 на летище София феновете на Ищар ще посрещнат своята гореща любимка, заедно с нейния съпруг Мишел и бенда от 12 страхотни испански музиканти.

Феновете на световната звезда искат да приветстват певицата, както подобава по българска традиция, с много почести и с усмивки на лица, щастливи от нейното посещение. Всеки един ще има възможността да се заснеме с нея и да вземе лично автограф. Не само това, но от днес и всеки, отишъл на каса 3 в Билетен център НДК, може да закупи билет с 10% отстъпка.

След голямото посрещане Ищар отпътува директно за Велико Търново за своя първи концерт.

Ищар ще изненада своите фенове с нов аранжимент на песента „Облаче ле бяло“, която станала нейната любима песен от новия й албум „7“.

След концерта Ищар и нейният екип са пожелали да вечерят балансирано, съгласно средиземноморската диета, която спазват .

Концертите на Ищар  ще бъдат на 12 април, Велико Търново, ДКС „Васил Левски“, от 20ч. и на 13 април, София, зала 1 на НДК, от 20ч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА