6 Декември, 2021 11:45 16 256 8

Разберете колко ще живеете по рождената си дата

  • рождена дата-
  • смърт-
  • живот-
  • продължителност-
  • изчисление

Така ще имате време да осъществите всичко замислено, ако внезапно получите лошо предсказание

Разберете колко ще живеете по рождената си дата - 1
Снимка: Shutterstock

Има хора, които за нищо на света не биха искали да знаят колко дълго ще живеят.

Те просто се страхуват от смъртта и са убедени, че негативните прогнози се сбъдват, само защото са се настроили психологически към тях, а мисълта, както всички знаем, е материална. И когато човек се настрои към факта, че ще умре на определена възраст, това наистина може да се случи.

Не може обаче да се каже, че абсолютно всички се страхуват от смъртта, пише jenata.blitz.bg. Има и такива, на които им е страшно интересно да знаят колко дълго ще живеят, за да бъдат готови за щастлива старост или, обратно, да се опитат да осъществят всичко замислено, ако внезапно получат лошо предсказание.

Ако и вие сте любопитни да узнаете колко време ви остава, може лесно да разберете това с помощта на рождената си дата. Единственото, което трябва да направите, е съберете датата, месеца и годината си на раждане и след това да доведете полученото число до едноцифрено.

Например, ако сте родени на 5 октомври 1986 г., трябва да съберете 5+1+1+9+8+6=30=3+0=3.

Ето и значението на всяко число:

1

Старицата с косата ще дойде да ви прибере след 80-ия ви рожден ден. Ще имате наситен и ярък живот, а смъртта ще бъде безболезнена и лека.

2

Най-вероятно ще загубите живота си в резултат на злополука. Най-опасната възраст за вас е 7, 19, 29, 45 или 67. Разбира се, можете да живеете и по-дълго, просто през тези години трябва да сте максимално внимателни.

3

Ще живеете дълго и ще умрете от болест. Най-опасните години за вас са 44 и 73.

4

Ще се радвате на дълголетие. Вие сте от хората, които имат всички шансове да духнат сто свещички върху тортата. До последните си дни ще бъдете активни и в добро здраве.

5

Смъртта постоянно витае над вас, но вие ловко я избягвате. В живота ви има много опасности, но не те ще бъдат причината да си отидете от този свят, при това на много почтена възраст.

6

Най-опасните години за вас са 13, 22, 47 и 68. Кармичните дългове ще повлияят на продължителността на живота ви и причината за смъртта. Потърсете подсказки в нумерологичните показатели и числото на вашата карма.

7

Имате най-мощния ангел пазител, но сте изложени на риск да загинете от някакво природно бедствие. Страхувайте се от гръмотевични бури, наводнения и пожари. Ще имате неочаквана смърт.

8

Обичате да рискувате и да си играете със смъртта. Ако не спрете, рано или късно всичко ще завърши с трагедия. Продължителността на живота ви е изцяло във вашите ръце. Ако избягвате рисковете, ще се радвате на дълъг живот.

9

Такива хора, за съжаление, рядко доживяват дори до 50-ия си юбилей. Те трябва да стоят далеч от алкохола, тютюна и глупавите рискове, трябва много внимателно да следят здравето си, за да получат шанс да останат по-дълго на този свят.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    2 2 Отговор
    От статията единственото важно нещо е, че в нумерологията 0 значи нищо.
  • 2 Rock

    11 0 Отговор
    Не е дадено на човек да знае някои неща. Това не му пречи да си прави добре сметките.
  • 3 Шоп

    23 1 Отговор
    Тази статия е абсурдна! Искам да кажа на автора,че астрологията за него явно детска игра.Не се занимавайте и не пишете глупости.Това е наука и трябва да се отнасяте поне с разбиране.Щом в нещо не сте компетентни не се излагайте.Не навирайте в лицето на читателите измишльотини,твърде грозно е да си изчисляват хората кога ще умрат!Явно си мислите,че сте галеник на Бог и сте дясната му ръка.Бъдете внимателни,когато човек не си знае мястото Бог му го намира.В тези и без друго сложно времена не стресирате хората.Доста е нелепо!
  • 4 Бою тиквата

    4 2 Отговор
    Аз ше живея вечно щот откраднах милиарди
  • 5 ТОВА Е

    2 1 Отговор
    Тъпотия стрес и уплаха. ТО не ни стигаше ковида и щабовете.
  • 6 Брееее

    7 2 Отговор
    Каква е тази глупост!!!
    Само Господ решава,кой колко ще живее,.Този да не получи първи,хабер! отгоре
  • 7 Човек

    5 2 Отговор
    Как може да пишете такива простотии, а тези които го публукуват са още по големи простаци!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.