Last news in Fakti

11 Декември, 2021 19:43 5 032 2

Зодиите, които трябва да станат по-добри родители

  • родители-
  • зодии-
  • зодиак-
  • хороскоп-
  • семейство-
  • майка-
  • баща

Шест зодии не се нареждат сред най-добрите родители от зодиака, но определено могат да се поучат и да променят навиците си

Зодиите, които трябва да станат по-добри родители - 1
Снимка: Shutterstock

Сред зодиакалните знаци има 6 такива, които нямат славата на добри и грижовни родители. Дали това действително е вярно?

За някои хора най-важното нещо в живота е семейството им, те се фокусират най-много върху него и го смятат за най-голямото си постижение и успех. Но това правило не важи за всички. Някои избират кариера или имат други амбиции.

Според астрологията тези 6 зодии не са най-добрите, когато става въпрос за създаване на семейство, пише actualno.com.

Овен

Зодиакалният Овен е упорит, егоистичен и често пъти доста властен. Тези негови черти не вещаят нищо добро още от самото начало. Овенът обича нещата да стават по негов начин, а другите хора просто да изпълняват желанията и прищявките му. По същия начин се отнася към децата си – като към подчинените си, мрази техните възражения и се дразни, когато те мислят по различен от неговия начин. Често пъти зодия Овен ще накара другите хора да се чувстват виновни, дори и това да не е така.

Скорпион

Тази зодия се опитва да подготви детето за реалния живот, за да може да се се докаже на другите, че е силен родител. Той е свръхамбициозен и често пъти децата отнасят наказания от него. Децата на зодия Скорпион изпитват голямо уважение към родителите си, но понякога може да се страхуват да направят ход, за да не събудят гнева им.

Дева

Девата е строга към децата и има навик да ги критикува за различни неща. Като всеки родител Девата иска добро за децата си, поради което използва възпитателни методи, за които е убедена, че благодарение на тях децата ѝ ще се справят добре в живота – ще бъдат самостоятелни и перфектно образовани. Понякога тази строгост отнема от щастието на децата и често пъти те се чувстват зле. Девата е много взискателна и очаква децата ѝ да бъдат най-добрите във всичко, което оказва голям натиск върху тях.

Стрелец

Стрелецът дава на децата си твърде много свобода. Средата, в която тази зодия отглежда децата си, е благоприятна за свобода - както умствена, така и физическа. Хората от този знак обаче са прекалено импулсивни, а в живота им преобладава хаосът. Стрелецът не обича рутината, следователно тя често отсъства в живота на децата им, въпреки че е необходима в ранен етап от живота и дава на малкото дете усещане за сигурност и любов.

Козирог

Родителството на Козирог се характеризира с ред и дисциплина. Човек под този знак обръща твърде много внимание на възпитанието на децата, търпелив е и в същото време внимателен. Козирогът обаче често пъти забравя, че децата са само деца и че те също имат нужда от много игри и забавления. За Козирозите е важна е хармонията между науката и забавлението. Потомството на Козирога често е успешно в живота, но понякога има негативни спомени от детството.

Водолей

За Водолея можем да кажем, че главата му постоянно е в облаците. Той има и навика да се грижи предимно за себе си. Този знак често няма родителски инстинкт – както бащински, така и майчински. Водолеите са затрупани от собствени си дела, което означава, че детето на Водолея трябва да се справя самичко в много ситуации. Когато стане родител, Водолеят не би прекарвал прекалено много време с децата си. Това не означава, че не ги обича - просто неговият характер си е такъв. Нежността и топлите думи към децата понякога липсват за дълго време. Човек под знака на Водолея ще даде на детето много свобода, но липсата на ласки може да травмира детето.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пишлеме

    6 1 Отговор
    То пък лъвове за родители да знаете къв ужас са! Не е ли на тяхното, става мъчно.
  • 2 До гуша ми дойде

    10 0 Отговор
    От глупави статии