Last news in Fakti

11 Април, 2013 10:41 7 452 0

Изабели покорява върхове със сексапил

  • изабели фонтана-
  • модел-
  • манекенка-
  • красива

Бразилската топ манекенка с италиански произход Изабела Фонтана е една от най-красивите и търсени модели в света.

Родената в Куритиба (южната част на Бразилия) Изабела още на 12 години съобщава на майка си, че иска да стане манекенка. През 1996 г. е трета на конкурса на агенция Елит в Сау Пауло. За начало на звездната й кариера може да се брои първата й поява в каталога на Victoria's Secret.

Стартът й повдига полемика в модните среди, защото с наемането й прочутата марка прекратява установената от нея практика да работи само с модели, навършили 21 години.

Дори самата Изабела е коментирала куриоза, че на 16 някои клиенти я смятали за "прекалено малка", а само година по-късно за "прекалено голяма".

Снимка: Μorena Rosa

Присъствието й на подиума е все по-забележимо - любимка е на Ралф Лорън, Макс Мара, Армани и Валентино, а рекламните кампании на Версаче и Шанел, корици на "Вог", "Мари Клер", "Ел" и "Харпърз Базар" са доказателство за експресното й качване към върха.

Аеродинамично тяло и огромни сини очи са основното оръжие на атрактивната бразилка. Поредна представителка на бразилското нашествие в световната мода печели милиони.  Изабела е майка и на 2 деца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА