Last news in Fakti

14 Декември, 2021 14:30 13 644 15

Ето с колко помага Гала на майка си месечно

  • гала-
  • майка-
  • помага-
  • финансово-
  • месечно-
  • на кафе-
  • мари

Жената е със синя кръв и от сой

"Баба ми е най-любимият човек на света!“, призна наскоро дъщерята на Гала - Мари, която завърши тази година висшето си образование, но продължава да работи като инфлуенсър. Това ще рече, че единствената наследница на телевизионната водеща рекламира стоки в интернет, а за последната ѝ "работа“ помогна и нейната баба.

Мари имаше задача да обяснява колко красиви и функционални са бижутата на известна марка и направи това с помощта на майката на Гала, пише "Минаха години“.

"За мен баба блести и излъчва нейната си топлина, която е неповторима и привлича всички, които я познават - сякаш да си вземат малко блясък от нея. А тя раздава и раздава и все по-ярка става, зарежда я това споделяне. Това съм наследила и аз - зарежда ме да споделям. Но най обичам с баба. Минавам да пием кафе, тя казва: "Много хубави пръстени, бабо", "Твои са!“. Свалям, давам и съм най-щастлива да я гледам как носи частичка от мен със себе си“, обясни към снимките с рекламираните бижута и баба си Мари.

Майката на водещата на "На кафе“ била богаташка наследница. Тя е израснала в ранчо край Дунав с девет спални като във всяка стая отбрани десерти чакали многобройните гости. Семейството имало румънски корени, затова едно от любимите ястия на Мари от детството било мамалига - студен качамак. Майката на Гала очевидно е чифликчийска щерка, която след национализацията е избрала да живее в Плевен, където на бял свят идват Гала и брат ѝ и решава да не разгласява много-много буржоазното си минало.

Днес тя живее в апартамент в София, който преди нея обитавала водещата и Мари. Преди години телевизионерката си купи просторен апартамент в близост до първия, който отстъпи на родителката си. Братът на Гала от десетилетия живее в Америка, затова за майка им се грижи водещата. Тя нямало как да го прави от разстояние, ако майка ѝ живее в Плевен, затова я прибрала при себе си в столицата.

По време на пандемията майка, дъщеря и внучка не бяха се виждали с месеци, за да предпазват възрастната родственица. Днес обаче трите жени в семейството се виждат често въпреки продължаващата зараза, а телевизионерката се грижи за комфорта на майка си и ѝ дава по 2000 лева месечно, за да е на топло и добре нахранена.

Мари изкара ковид два пъти, като обясни, че болестта протекла различно. За втори път щерката на Гала се зарази на морето, където никой не спазвал противоепидемичните мерки. "Не, не съм ваксинирана“, уточни тогава Мари, която не пропусна да се пошегува и с баба си, която при новината за заразяването ѝ реагирала с думите: "Ама ти все гола ходиш“. В интерес на истината младата красавица е доста смела в облеклото и неведнъж си е навличала гнева на приятеля на Гала – Стефан, заради разголените си снимки. Макар да не ѝ е истински баща, Стефан Николов проявява бащинска загриженост за единствената дъщеря на любимата си.

Водещата на "На кафе“, която ще стана на 55 години, загуби баща си Георги преди десетилетия. Като дете тя също е била много близка с баба си, която живеела в плевенското село Долни Вит.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    10 1 Отговор
    С 5 лв и 200мл урина на гладно
  • 2 На баба във весника

    25 3 Отговор
    Вчера ми показа .На вестник за пенсионери се тиражира колко е дала Галабинка на майка си.Безсрамие има хора с 400 лв живеят
  • 3 Не я понасям

    24 2 Отговор
    Галабинка Много пъти е била с странно поведение в ефир
  • 4 Ще падна

    51 3 Отговор
    Израснала била в ранчо с девет спални и много десерти............! Голем смех!

    Коментиран от #12

  • 5 сила

    47 2 Отговор
    МАМАЛИГАРИ СЪС СИНЯ КРЪВ.....честно,не знам да се смея ли или да плача....БОЖЕ,ЗЕМИ СИ ОБРАТНО ВЕРЕСИИТЕ МОЛЯ ТЕ
  • 6 Мамалига

    38 3 Отговор
    През социализъма не е имало ранчота, а ТКЗС.
  • 7 Сини

    32 4 Отговор
    венци влашки , но синя кръв ? Хайде стига , де , несериозно е !
  • 8 сила

    20 1 Отговор
    ДВА ПЪТИ КОВИД....ФЕНОМЕН,БИОЛОГИЧНО ЧУДО......
  • 9 Тъпо, тъпо

    13 2 Отговор
    ама много тъпо.
    По-тъпо от бабешки дернек.
  • 10 глоги

    12 1 Отговор
    Жената е със синя кръв и Е от соя. От сой е Симеон Сакскобургготски.
  • 11 яйла

    16 2 Отговор
    ...телевизионерката се грижи за комфорта на майка си и ѝ дава по 2000 лева месечно, за да е на топло и добре нахранена. "Ама ти все гола ходиш“. И ти се виждат зърната. ЗНАЧИТ БАБАТА НЯМА НУЖДА ОТ ПЕНСИЯ ОТ НОИ. ПОЛУЧАВА С 500 ЛЕВА ПОВЕЧЕ ОТ МАКСИМАЛНАТА НА ДЕПУТАТИТЕ.
  • 12 Рошко

    16 3 Отговор

    До коментар #4 от "Ще падна":

    И ядяла мамалига демек качамак, 😂😂😂😂😂счупихс тъпомера пак
  • 13 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    17 2 Отговор
    2000 лева месечно на "баба" - Това звучи като лъжа, дори младите хора на БГ не харчат по толкова всеки месец. А в същото време други 1 млн. БГ баби изкарват месеца с 350 лева. Аз имам 2 близки семейства пенсионери, живеят с около 1000 лева месечно. Едното семейство е в София има спестявания и понякога си помага с допълнителни до 500 лева изтехлени от банката.
  • 14 Octopussy

    17 3 Отговор
    Ква синя кръв бе, да не е октопод?
  • 15 Незнаех

    4 1 Отговор
    Че на селския двор му викат ранчо.