Last news in Fakti

15 Декември, 2021 10:27 8 836 13

Рапърът Наско Колев стана лекар

  • атанас колев-
  • диплома-
  • мекар-
  • рапър-
  • медицински университет

Тази година той издаде и дебютния си рап албум

"Странно е, знам... Но вече официално може да ми викате и доктор Колев“ - така популярният рапър Атанас Колев, когото познаваме със сценичното му име Наско, съобщи на феновете си, че е взел дипломата си за висше образование. За това се похвали и със снимка в социалните мрежи, на която държи свидетелството си за завършено обучение в Медицинския университет във Варна.

"Задължиха ме да кача снимките, извинявайте“, пошегува се още той под кадъра, на който като дипломиран възпитаник е облечен с червена тога и абсолвентска черна шапка – официалните академични емблеми, които традиционно се свързват с успешното финализиране на образованието.

От своя страна почитателите му веднага започнаха да се надпреварват с поздравленията в коментарите. "Честито, докторе!“, написаха някои от тях. Не липсваха обаче и недоволни, които не скриха възмущението си от това човек на шоубизнеса да може едновременно да се занимава и с професия, от която могат да зависят човешки животи. "Щом Атанас Колев може да се дипломира, тогава и Луна Йорданова наистина може да стане президент“, гласяха някои от недоброжелателните изказвания на критиците му.

Дипломата му дойде след като тази година издаде дебютния си рап албум, а междувременно стажуваше в няколко варненски болници, сред които и "Света Марина“.

"Идеята ми е за специализация е гинекологията. Като бизнес идея ми се струва много печелившо, защото женската част от публиката и аз се разбираме – те ме харесват и аз ги харесвам, мисля, че ще има много часове, запазени занапред“, беше споделил преди време Наско.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    24 0 Отговор
    То сега е лесно да си лекар.Само Ковид се лекува.

    Коментиран от #3, #7

  • 2 Механик

    15 1 Отговор
    А дано като лекар ти провърви повече! Да свършиш нещо полезно, дето се вика, че като "рапър" ни съм те чувал, ни съм те срещал.
  • 3 Смех

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Даже не е нужно да ти оживява и пациента, важното е да се прибират пари по здравна каса...
  • 4 Гената

    14 0 Отговор
    Готово бе, пич, ше ти викам "доктор", ама първо да вземеш да защитиш т.нар. докторантура, а ?

    Коментиран от #9

  • 5 РеалистЪ

    11 0 Отговор
    Кака му Мария Илиева му помогна с уроците по анатомия, как да не завърши...
  • 6 Поредния

    11 0 Отговор
    Измислен герой
  • 7 Механик

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Кирчо ще ни излекува от ковида. Нали за това е пратен?!
  • 8 гадост

    5 0 Отговор
    Да станеш гинеколог, защото си харесван и самият ти харесваш жените, е просто ужасно. Гинекологията да не е конкурс за красота или някакво си дефиле, на което ще се забавляваме в свободното си време ?!!! Дано си смени насокато, в която ще се развива, докато е време. Няма чисти подбуди в решението му. Повече ще му приляга да стане офталмолог, или ревматолог.

    Коментиран от #10

  • 9 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гената":

    Кичат ги със званието "доктор" веднага след завършване,но реално са далеч от истинската медицина.След още поне пет години работа в болница и придобиване на специалност , тогава да, но току що взета диплома и хоп-доктор,не е сериозно.Иначе да му пожелаем успех и да остане в България!
  • 10 жена

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "гадост":

    Най-добре да ходиш при гинеколог гей. Поне знаеш, че няма никави задни помисли.
  • 11 Гинъо Кологов

    3 0 Отговор
    Колегата е още млад и не знае путкакъв стрес и путкакво напрежение ще работи. Не е лесна тази работа.

    Коментиран от #12

  • 12 PE6OGOLF4E

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Гинъо Кологов":

    И не само....нека не забравяме,че не всички пещери са "айляк"...чисти и проветрявани...като седне бабати Гуна и разтвори дверите ....,ще му се накъдрят миглите.....и насълзят очите!!!
  • 13 Ventura

    0 1 Отговор
    Те сега ще ни лекуват с марихуа а и всякакви наркотични субста ций!