Last news in Fakti

20 Декември, 2021 12:34 4 451 4

Годеницата на починалия певец Ангел почете по специален начин паметта му

  • ангел-
  • поп фолк-
  • певец-
  • годеница-
  • песен-
  • памет-
  • поклонение

На 23 декември покойният изпълнител щеше да празнува 36-и рожден ден

Годеницата на поп фолк певеца Ангел, който издъхна след битка с COVID-19 на 25 септември 2021 година, ще отбележи рождения ден на любимия си с представяне на последната му песен, записана малко преди да се разболее.

Младата жена е решила в памет на любимия си годеник да сподели с феновете песента, която вече е била готова и е трябвало само да се заснеме видеоклип към нея.

Убедена е, че почитателите на Ангел не са го забравили, а песента ще достигне до всички, които са го ценили като изпълнител и като човек. На 23 декември, когато певецът щеше да навърши 36 години, последният му сингъл ще бъде пуснат в онлайн пространството.

„Ангел беше най-прекрасният и добър човек, приятел, мъж и баща! Човек, който обожаваше своята професия, пееше с желание и от сърце! Когато беше на сцената, бе най-щастлив!

Усмивката не слизаше от лицето му! Всеки един проект правеше с много любов и желание за своите почитатели! Преди да се случи тази неописуема и неочаквана трагедия, той записа последната си песен, през месец август. Обичаше страшно много тази песен и посланието което носи, обожаваше и самата и музика!

Изпя я с много любов, желание и беше нетърпелив да снима и клип към нея, но уви… Нямаше търпение да я представи пред своите почитатели! Затова реших, точно кога ще настъпи моментът да пуснем тази песен и той не е случайно избран! Той би желал точно това, да зарадва хората, които го обичат и почитателите си!

Песента ще бъде пусната в негова памет, в официалният му YouTube канал Angel Official, по случай рождения му ден, който е на 23-ти декември!“ – разказва Христина Пейкова пред Signal.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    10 4 Отговор
    По-скоро на убития с кислород Ангел.....
    Готин пич беше, мир на праха му!

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Патето Яки

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Жалко за младия човек. Дишал съм два пъти кислород веднъж 1 час и втори път 12 часа, няма никаква разлика от въздуха, по лесно дишаш.