21 Декември, 2021 15:53 3 485 3

Кейт изненада британците с празничния си тоалет (ВИДЕО)

  • кейт мидълтън-
  • принц уилям-
  • концерт-
  • коледа-
  • празници-
  • тоалет-
  • коледен пуловер

Херцогинята носеше "идеалния коледен тоалет", смятат онлайн потребителите

Кейт изненада британците с празничния си тоалет (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

В интернет бе публикуван трейлър на концерта Together at Christmas („Заедно на Коледа“), който се проведе преди няколко дни в Уестминстърското абатство. Шоуто ще се излъчи на Бъдни вечер по британската телевизия. И концертът ще бъде пуснат не по канала BBC, а по ITV.

Според съобщения в британската преса, самите Кeйт и Уилям не са искали BBC да излъчва концерта, пише jenata.blitz.bg.

Причината се крие в това, че наскоро каналът показа документалния сериал „Принцът и принцесата“, който не беше добре приет в кралското семейство. Семейството заяви в официално изявление, че BBC представи „преувеличени и необосновани твърдения от анонимни източници“ като достоверни факти.

В краткото видео за концерта участва и 39-годишната Кейт Мидълтън, която е организатор на празничното събитие. Именно на кадрите херцогинята на Кеймбридж се появи с тоалет, който изненада мнозина.

Коледният пуловер на съпругата на британския принц Уилям остави без думи онлайн потребителите. Те бяха категорични, че Кейт е с „идеалната коледна визия“. Херцогинята бе с червена жилетка с бяла яка и снежни човечета. Моделът бе на модната линия Miu Miu. В социалните мрежи този елегантен елек бе е титулуван за „идеалната коледна визия“.

„Толкова се радвам, че можем да празнуваме Коледа заедно тук в Уестминстърското абатство“, казва Кейт във видеото.

Освен Кейт и съпругът ѝ принц Уилям, гости на празничния концерт бяха и членове на техните семейства, а на него се представиха известни британски музиканти като Леона Луис, Ели Голдинг и Том Уокър.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Само британците ли?

    5 0 Отговор
    Самият аз съм толкова изненадан, че още не мога да заспя.......... вече две седмици откакто знам!
  • 3 Паразит

    4 0 Отговор
    Изключително важна новина. Не знам само защо се пише толкова рядко за тези така полезни и отрудени хора.