Last news in Fakti

22 Декември, 2021 13:58 935 2

Кание Уест дари близо 4000 играчки на деца от Чикаго

  • кание уест-
  • дарение-
  • играчки-
  • коледа-
  • деца-
  • благотворителност

Рапърът редовно участва в благотворителни акции за различни каузи, доста често и анонимно

Кание Уест дари близо 4000 играчки на деца от Чикаго - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Рапърът Кание Уест определено е в настроение да раздава този празничен сезон.

Според един от областните управители на Чикаго Стефани Коулман, Йе купил почти всичките 4000 играчки, които трябвало да бъдат дарени на специално благотворително събитие в неделя в Енгълуд – квартал, разположен в южната част на Чикаго, съобщава ABC7.

„Толкова се гордея с това, че Кание отново отговори на молбата ни да помогнем на децата от Енгълуд и извън него. Той не е чужд на нашата общност. Неговото присъствие винаги се е усещало в нашите квартали и той обича да ни посещава, но тази Коледа наистина беше нашият съвременен Дядо Коледа“, каза Коулман пред изданието.

Сред останалите дарители на играчки за децата от квартала са собственици на местни бизнеси, лидери на общността и местни жители. Семействата, които присъстват на събитието, ще получат също така храна и могат да играят игри и да спечелят награди, докато децата получават играчките си.

Филантропия не е чужда на Кание и това е видно особено през последните години. В края на ноември той се срещна с главния изпълнителен директор на LA Mission и други благотворителни организации, за да обсъдят проблема с бездомните в Лос Анджелис. Йе планира да си партнира с групи в града, за да доставя непрекъснато храна на бездомните и да използва компаниите си като средство за осигуряване на образование, работа и жилище на нуждаещите се. Преди месец, около Деня на благодарността, той вече изпълни обещанията си, като раздаде 1000 ястия на LA Mission.

Наскоро той организира благотворителен концерт за Лари Хувър, който се проведе в Мемориалния Колизеум в Лос Анджелис по-рано този месец. "Вярвам, че това събитие не само ще привлече внимание към нашата кауза, но и ще докаже на хората навсякъде колко много можем да постигнем, когато оставим гордостта си настрана и се обединим", призова Кание в изявление за събитието, в което участва и колегата му Дрейк.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не вярвам

    6 0 Отговор
    А наш Васко ,дали е дал и лев за орките в гетата !
  • 2 soso maness petrouchka 🚬

    2 0 Отговор
    Браво пич хубав лош направил си едно добро дело .Защо всички богати хора поне за този празник не направят дарение за деца и хора в неравностойно положение