Last news in Fakti

4 Януари, 2022 16:34 8 636 7

Хари и Меган продават огромното си имение в Монтесито (СНИМКИ)

  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • продажба-
  • имот-
  • имение-
  • монтесито-
  • ел ей-
  • калифорния

Просторният дом на двойката разполага с девет спални, фитнес зала, плувен басейн и тенис корт

Хари и Меган продават огромното си имение в Монтесито (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Едва година и половина след като се нанесоха в имението за 11 млн. лири в Калифорния, принц Хари и съпругата му Меган вече имат намерението да се преселят на ново място. Те казват, че никак не се чувстват на седмото небе там и предпочитат да се сдобият с нов дом, пише life.dir.bg.

Херцогът и херцогинята на Съсекс купиха луксозния дом в Монтесито - район на окръг Санта Барбара, известен със своите уединени частни имения - като място, подходящо за отглеждане на деца. Те са родители на Арчи, който е на две годинки, и Лилибет, която вече е на шест месеца. Говори се, че Хари и Меган вече не са във възторг от просторния дом, който обитават, макар той да разполага с девет спални, фитнес зала, плувен басейн и тенис корт. Не им допадало местоположението му в луксозния квартал, въпреки че разполагат с почти 7,5 акра собствена земя, заобиколена от борови и кипарисови дървета.

Меган и Хари искали да останат в квартала, но на друго място. Източник казва, че двойката е започнала да прави проучвания да купи друга къща в района. Имението им няма да се продава свободно, а с частни оферти и ще се показва само на хора, които са сериозни купувачи.

Твърди се, че херцозите харесват самия Монтесито, в който живеят телевизионните водещи Опра Уинфри и Елън Дедженерис, както и холивудски звезди като Том Круз.

37-годишният Хари и 40-годишната Меган зарязаха своята британска резиденция "Frogmore Cottage" в кралското имение Уиндзор заради Калифорния, където се преместиха през март 2020 г. "Frogmore" сега се използва от братовчедката на Хари, принцеса Юджийн и съпруга ѝ Джак Бруксбанк, които се сдобиха с първа рожба миналия февруари.

Мега и Хари купиха имота в САЩ от Сергей Гришин през юни 2020 г. Руският бизнесмен го придобил през 2009 г. за близо 19 милиона паунда.

Освен деветте спални, домът разполага с 16 бани, чайна и частна детска площадка. Има също библиотека, офис, СПА център със суха и мокра сауна, киносалон, зала за игри, винарска изба и гараж за пет коли.

На територията има розови градини и отделна къща за гости с две спални и две бани.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зоолог

    29 2 Отговор
    Какво е една къща без частен зоопарк където можеш да общуваш със себеподобните си примати.
  • 2 васик атанасова

    23 1 Отговор
    да ходят при Мъск и да ги прати на луната или на марс
  • 3 оня с магарето

    19 0 Отговор
    на мен и една спалня и една баня ми стига!? чак 9 спални и 16 бани звучи много тъпо
  • 4 Тити Намазов

    26 2 Отговор
    Кралицата сигурно ги отряза от финансирането, и издръжката на толкоз голяма къща не е по силите им.
  • 5 Миле

    23 0 Отговор
    Да купят гарсониера в Люлин или Обеля. Какво друго да кажем.

    Коментиран от #6

  • 6 Aми

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Миле":

    Те са си за там -Люлин 5 част.Даже и това е много.
  • 7 Истината

    7 0 Отговор
    Където и да се преместят, д пълна скука по тези предградия и самотни имения. Добре че минава обслужващ персонал иначе е призрачно. Няма жива душа, човек или забравя да говори или почва да си приказва сам.