Last news in Fakti

6 Януари, 2022 14:58 6 521 9

Изтриха Тузара от финалните сцени на продължението на "Сексът и градът"

  • тузара-
  • сексът и градът-
  • крис нот-
  • обвинение-
  • сексуално насилие-
  • сексуален тормоз

След обвиненията в сексуално посегателство HBO Max реши да изтрие и последните сцени на Крис Нот от "И просто така..."

Изтриха Тузара от финалните сцени на продължението на "Сексът и градът"  - 1
Снимка: Shutterstock

В премиерния епизод на продължението на "Сексът и градът" - "И просто така...", Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър) се сбогува с любовта на живота си Тузара (Крис Нот), след като той получава фатален сърдечен удар. И въпреки че героят на Нот трябваше да се появи в ретроспекция по време на финала на първи сезон, кадрите няма да бъдат излъчени, предава TVLine.

Решението на HBO Max да премахне сцена, която Паркър и Нот заснемат заедно в Париж, идва три седмици след обвиненията в сексуално насилие срещу Нот. След обвиненията, които актьорът отрича, Нот беше едновременно изключен от агенцията, която го представляваше и уволнен от ролята си в The Equalizer на CBS.

Във финала на сезона, който ще се излъчи на 3 февруари, Кари пътува до моста на изкуствата Пон дез Ар в Париж, за да разпръсне пепелта на Тузара в река Сена. Епизодът трябваше да включва фантастична сцена, в която той се явява на Кари на моста.

Феновете на оригиналния сериал може да си спомнят, че Пон дез Ар носи сантиментална стойност за двойката, тъй като именно там Тузара най-накрая каза на Кари, че тя е „Единствената“ в сезон шести.

Според източници на TVLine, творческият екип на „И просто така..." в крайна сметка реши, че кадрите, които Нот е заснел с Паркър на място в Париж, не са "неразделна част от сцената“ и че „финалът не е бил готов напълно, когато обвиненията срещу Нот бяха оповестени публично."

На 16 декември The Hollywood Reporter публикува твърдения, че 67-годишният актьор е посегнал сексуално на две жени - една жена през 2004 г. и една жена през 2015 г.

Нот отправи изявление, в което каза на E! News: „Обвиненията срещу мен, отправени от хора, с които съм се срещал преди години, дори десетилетия, са категорично неверни. Тези истории можеше да са от преди 30 години или от преди 30 дни – не винаги означава не – това е линия, която никога не съм прекрачвал. Срещите бяха по взаимно съгласие. Няма как да не се има предвид времето, в което излизат тези истории. Не знам със сигурност защо се появяват сега, но знам това: не съм нападал тези жени."

Часове по-късно актрисата Зоуи Листър-Джоунс разказа и собствения си случай с Нот, заявявайки, че той „постоянно се е държал сексуално неуместно с колежка промоутър“ и твърди, че е бил „пиян на снимачната площадка“, докато е снимал „Закон и ред“.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо Жвръц

    33 0 Отговор
    Така наречената фалшива и лицемерна политическа коректност в США добива все по уродливи размери. Без доказателства, без присъда, некоя пресъхнала лелка се сеща преди 20 години че нещо по-така я засърбяло и готово.

    Коментиран от #9

  • 2 Гост

    26 0 Отговор
    Това вече съвсем излиза от пътя. Някоя коврета казва някакви неща и айде, юруш! Без съд, без присъда, без доказателства, без признания - само на база на приказките за нещо, дето може да се било случило преди 30 години. Че той нацист да се беше оказал, пак щеше да има право на процес поне.
  • 3 бушприт

    30 0 Отговор
    Тотална е идиотщината,да се държат така с Крис Нот! Бил пиян еди кога си,опипвал някоя еди къде си. Като виждате,че е пиян,ще отложите снимките,като е пипал някоя,ще реагирате на момента,а не след 20 години.
  • 4 Голям праз. ...

    8 4 Отговор
    Тая простотия (сериал) и стотици други ги подминавам с 285 (повече не може колата ми да вдига).
  • 5 Значи с този акт филмът

    10 0 Отговор
    от боза стана на прокиш.
  • 6 Лудия касапин

    31 1 Отговор
    Да си бял,хетеро сексуален мъж в Щатите,вече си е престъпление...
  • 7 ТУЗАРА😂😂😂 ИЛИ КРИС НОТ

    0 4 Отговор
    Е„СВЪРШИЛ” (....)👯👯
  • 8 Мамита

    13 0 Отговор
    Тузаря беше единственото хубаво нещо от филма
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.