Last news in Fakti

10 Януари, 2022 10:57 1 208 4

Алек Болдуин отрича, че не е съдействал на полицията (ВИДЕО)

  • алек болдуин-
  • разследване-
  • убийство-
  • снимачна площадка

Актьорът определи обвиненията към него като "пълна глупост"

Алек Болдуин отрича, че не е съдействал на полицията (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Американският актьор Алек Болдуин отрече обвиненията, че не е спазвал изискванията на разследването заради убийството на Халина Хътчинс по време на снимките на филма "Ръжда" през октомври 2021 г., съобщи той във видео в Instagram.

"Всяко внушение, че не изпълнявам молби, заповеди, изисквания на разследването или заповед за обиск, е пълна глупост", каза актьорът в клипа.

Според Болдуин разследването е процес, при който разследващите органи трябва да отправят искане до щата, в който той живее. След това те ще имат достъп до данните на телефона му, допълва Нова ТВ.

Актьорът добави, че полицаите не могат да влизат в телефона и да вземат личните снимки. Болдуин припомни, че е бил напълно готов да сътрудничи на разследването.

Според него най-добрият начин да се почете паметта на починалата Халина Хътчинс е да се разбере цялата истина за случилото се.

Припомняме, че на 22 октомври, по време на снимките на една от сцените на уестърна, Болдуин стреля с револвер, който трябваше да бъде зареден с халосни патрони, но те се оказаха бойни.

В резултат на това операторът Халина Хътчинс беше убита, а режисьорът Джоел Соуза беше ранен. По-късно актьорът каза, че не е натиснал спусъка на пистолета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изгъзиците Болдуин

    1 0 Отговор
    Братята Болдуин никога не е трябвало да имат място в киното, лишени от творчески усет и трепет, но те все пак успяват някак си, дори вундеркинда Стивън, 3-4 братя са като една машина, единият и да спи другите теглят.
  • 2 Механик

    3 0 Отговор
    Аз пък не мога да разбера, какво искат от тоя, приположение, че въросното оръжие е били проверено, заредено и дадено на Болдуин, като безопасно?
    Тоя само е натиснал спусъка, както е по сценарий. От къде да знае, че някой е сложил боен патрон в револвера?
    Що не търсят истиснкият виновник за трагедията?
    Ако Болдуин е искал умишено да убие украинската еврейка е можел да плати няколко хилядарки на някой черньо и готово.
    Нещо тотално сбъркано има в САЩ.

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Komapak

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Механик":

    Ами... Той е продуцент на въпросната продукция и най-малкия прлблем е че е натиснал спусъка. Цялата организация много смърди.