Last news in Fakti

15 Януари, 2022 15:50 2 810 5

Алек Болдуин е предал телефона си на полицията

  • алек болдуин-
  • разследване-
  • убийство

Продължава разследването след убийството на операторката Галина Хътчинс

Алек Болдуин е предал телефона си на полицията - 1
Снимкa: Shutterstock

Алек Болдуин e предал телефона си на разследващите убийството на Галина Хътчинс, съобщава NOVA. Операторката почина от изстрел на снимачната площадка, докато Болдуин репетирал една от сцените с пистолет.

Полицията обяви по-рано тази седмица, че актьорът не е оказал съдействие на разследването. Адвокатът на Болдуин подчерта, че основният въпрос, на който трябва да се отговори, е как бойните патрони са се озовали на снимачната площадка.

Самият актьор твърди, че не е натиснал спусъка на пистолета, с който беше убита Хътчинс.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съсипаха човека

    13 1 Отговор
    ...и кариерата му за това че някой наркоман не си е свършил работата или дори нарочно е поставил Бойни патрони

    Коментиран от #2, #5

  • 2 Механик

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Съсипаха човека":

    Аз не мога да разбера,какво са го подбрали тоя?!
    В снимачните екипи си има хора, които поддържат, обезопасяват и зареждат оръжието. Защо не търсят отговорност от тях? Тоя нито е зареждал, нито е преглеждал. Той е актьор и работата му е да играе.
    Не виждам дори как могат да го подведат дори за "непредпазливост". От друга страна, тоя дето е сложил партона в пистолета, толкова ли не може да различи боен от халосен патрон ? Че тя, разликата се вижда от Космоса.
    Тоя има много пари. Ако е искал да убие украинската еврейка, щял е да плати на някой да я надупчи в метрото. Едва ли е щял да се охарчи много с едни 3-4000$.
  • 3 Кккк

    1 1 Отговор
    Да бе не е натискал спусъка
  • 4 Дааа

    4 0 Отговор
    Още ли продължават.Нали има експертизи щиротии.Дилм снимат сигурно има един куп камери колко месеца не могат да разберат дали е стрелял,кой отговаря за реквизита.Най -малкото едни отпечатъци по гилзата и са готови.
  • 5 Талибан

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Съсипаха човека":

    Ти ме разкри.Но имам последователи във всяко филмово студио: От Боливуд до Бояна .