Last news in Fakti

26 Януари, 2022 16:15 6 433 5

Нов удар срещу Джулиана Гани от бившия

  • джулиана гани-
  • бивш мъж-
  • дело-
  • родителски права

Гани може да загуби родителските права

Нов удар срещу Джулиана Гани нанесе фитнес инструкторът Илиян Найденов. Монтанският мачо е завел дело срещу бившата си в отговор на нейното за развод. Искането му обаче е свързано със сина им Давид, а именно изцяло да получи родителските права.

Тези дни Гани е получила призовката от съда по повод делото и е изтръпнала от мисълта, че е застрашена да загуби родителските права. Според инструкторчето, тя не можела да се грижи за 2-годишния им син и затова иска да ѝ отнеме тази функция, пише Хотнюз.

Припомняме ви, че Давид продължава да е при баща си в Монтана. Таткото отказва да го върне на майката, като към момента ѝ позволява единствено да го види за известно време и то в негово присъствие. Първоначално моделката се жалеше в социалната мрежа за ситуацията, но след като изпробва всевъзможни начини да си върне сина, остави нещата такива каквито ги завари след прибирането си от Монако.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тя пък

    41 1 Отговор
    една родителка , не ти е работа !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хорейшио

    23 1 Отговор
    Като ги гледам и двамата не са стока. При който и да попадне детето, все не става
  • 4 big

    18 0 Отговор
    Определено екс мъжа и има нещо сериозно срещу нея, щом като се скри от медийното пространство! Една майка, ако е истинска такава, не би оставила нещата така, а може и да е разбрала, че с начина си на живот не може да се грижи за детето! Тя определено вече има някой до себе си, а то в никакъв случай няма да спомага в тази връзка!
  • 5 Тя ТРЯБВА

    2 1 Отговор
    да загуби родителските си права. И по принцип такива не бива да се възпроизвеждат. Ама, на - грешка е станала. Сега да се поправи в името на едно българче.