Last news in Fakti

29 Януари, 2022 13:11 10 921 9

Симеон от "Игри на волята" се раздели с гаджето си

  • симеон-
  • игри на волята-
  • раздяла-
  • гадже

Доказателство за раздялата се намира в самия профил на Симеон, където общите снимки с Памела са изтрити

Всичко хубаво в този живот си има край, но кой да предположи, че при Симеон от "Игри на волята" това ще дойде толкова скоро, пише каналът "Social Virals" във vbox7.

Едва няколко месеца, след като финалистът в риалитито показа новата си приятелка, двамата са се разделили. Съмненията за това се породили, когато Симеон започнал да качва на сторита в профила си разни меме-та, посветени на връзките.

В следващо стори пък Симеон питал дали според последователите му днешните момичета биха чакали гаджето да се върне от казармата, което ни навежда на мисълта, че връзката от разстояние не е проработила.

Доказателство за раздялата се намира и в самия профил на Симеон, където общите снимки с Памела са изтрити.

"Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме, че другите са готови да направят това за нас, което ние бихме направили за тях", пък гласи поредният цитат в стори.

Симеон беше във връзка с учителка на име Памела. От профила ѝ ставаше ясно, че е от Плевен, но така и разбрахме дали живее там или в Германия, където е Симеон, макар че въпросът за казармата недвусмислено дава отговор на този въпрос.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БгТопИдиот

    33 0 Отговор
    Местя го в десния .
  • 2 Зззз

    19 1 Отговор
    Кой ги гледа тези нагласени предавания ,в които участниците демонстрират самочувствие без покритие,за любовния им живот да не говорим колко е впечатляващ.Гледайте "Голи и уплашени" предаване без фалш и лъжа ,а ако има за нула време се изпарява.
  • 3 цербер

    6 0 Отговор
    но така и НЕ разбрахме дали живее там или в Германия
  • 4 Холмс

    9 2 Отговор
    Жени с подобни татуси са най-често профитутки. Добре че я е разкарал тази крава.
  • 5 абе ха ха Хо

    7 0 Отговор
    Само ,че снимката която сте публикували не е на Памела а на предишната му приятелка Христина с която се раздели веднага след тЪпаревитеИгри на фарса.
  • 6 Коня вихър

    9 1 Отговор
    Познат съм на момичето. Вината е на Симеон, по негова причина са ставали скандали. Обиждал я е редовно и дори ѝ е посягал. Повече няюа да коментирам!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ВБЗ

    4 0 Отговор
    Отвратителен човек беше тоя разбирам момичето.
  • 9 Все тая

    0 0 Отговор
    Тъпа овца е тая голя самочувствие голя работа а всъщност е пълен - хвали се че тренира някви бойно изкуство с тия гърди като на крава вимето и накрая нищо не става от нея не знам дали тоя Шрек и е посягал но тая Христина е с психически отклонения