Last news in Fakti

4 Февруари, 2022 12:13 3 858 13

Андреа яхна криптовълната

  • андреа-
  • криптовалути-
  • nft

Тя е обявила на търг 8 свои снимки, сред които и кадри с Кубрат Пулев

Фолкдивата Андреа смело е яхнала криптовълната, която залива света в последните месеци и е открила свой профил в най-големия пазар за NFT (Non-fungible tokens). Тя е обявила на търг 8 свои снимки, сред които и кадри с Кубрат Пулев, което пък повдига въпроса дали двамата все още са заедно, пише Флагман.

„Експонатите“, обявени за продажба с криптовалутата Ethereum (ETH) все още нямат описана начална цена, но според запознати с този пазар, които на този етап не са толкова много у нас, тя ще варира между 0.1 и 0.5 ETH, което на чист български език означава, че кадрите с певицата ще бъдат продадени за суми между 260 и 1300 долара (по цената на криптовалутата към 16:40 ч. на 3 февруари 2022 г.)

Кадрите, които певицата видимо е обявила за продажба, са жестоко обработени. На някои от тях тя и Кубрат са напълно неузнаваеми, а на други Андреа е представена като рисуван герой.

Интересно е още, че първите картини в профила са „минтнати“ преди няколко дни, а последните – вчера по обед. Това обаче не е лесен процес, което вероятно означава, че зад профила на Андреа в платформата стои някой с нелоши познания по отношение на криптовалутите.

Нещо повече – поради естеството на криптопазара, към момента е абсолютно невъзможно да се докаже, че именно Андреа стои зад този профил, въпреки че на самата платформа има алгоритми, които доказват „собственост“ преди даден продукт да бъде обявен на търг за продажба.

Всъщност идеята артисти да се възползват от зараждащия се в момента NFT пазар съвсем не е нова, българската певица със сигурност не е иноватор в това отношение. Американският изпълнител The Weeknd бе първият, който се сети да използва токените за да направи някой друг долар покрай изкуството си. Той и студиото, за което работи, колекционираха от 2015 г. кадри от негови изпълнения и няколко такива NFT-та дори в момента се продават за суми между 400 и 1000 долара. Най-големият му удар бе неиздадено негово парче, което доволен фен си закупи онлайн за над 490 000 долара. Разликата между The Weeknd и Андреа обаче е от небето до земята, особено по отношение на качеството на NFT-тата, които предлагат двамата изпълнители.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тази

    1 1 Отговор
    Няма ли да ражда да се открити ?Не я разбирам има бол пара а не иска да ражда .Програмата и е явно сърби боли драго ми е
  • 2 честито

    11 1 Отговор
    А дали е яхнала крипто-вълна или е прегътрнала крипто-котва, то времеъто ще покаже :)))
  • 3 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    5 14 Отговор
    Браво на госпожа Андреа! Тя е велика българска певица и невероятно, фантастично, умопомрачително, неописуемо красива жена! Истинско русо искушение за което милиони мъже си мечтаем а всички жени искат да са като нея. Пожелавам й да е жива и здрава и много успешна!

    Коментиран от #7, #11, #12

  • 4 Гост

    13 2 Отговор
    Е само такова не беше яхала.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Малчо

    15 2 Отговор
    Лятото я видях на живо. Противна гуца с нахакано държание без покритие. На снимки няма нищо общо освен името. Какви 260$ за снимка и соп.ла си няма да хвърля на нея.
  • 7 Пръцко

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Супер изказване - продължавай да ни забавляваш! Какво ли ще правим, когато теб те няма... :))
  • 8 Яха само

    3 1 Отговор
    едноокият смок, според мен.
  • 9 В.В.П.

    0 4 Отговор
    Ейй, не леко да си на мястото на Андрея и Кубрат..
  • 10 абе ха ха Хо

    3 1 Отговор
    Тодорка-Андрешка отдавна е яхнала простотията и няма слизане ....
  • 11 Анти чалга

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Само чалгар фен на тази може дави мечтае за да и нейната тъпа музика и физиономия . Тази само я бива да се разголваща по снимки и нищо друго.
  • 12 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Не всички жени искат да са като нея . Защото ако беше така всички жени щяха да пускат с умни в оскъдно облекло . Да търсят богати тупкачи и да пеят помията наречена чалга . Продължавай да се радваш на чалгарите .Носителите на най - голямата простотия .
  • 13 Гост

    0 0 Отговор
    До Генади от Казанлък. Не искам да съм като Андреа и пари да ми дават. Русата и изкуствена коса ми е протимно крещяща. Станала е на схо години и още се чекне, вместо да се държи като възпитана жена по-скромно. Ако съм мъж, щеше да ме е срам да ме видят с нея. Само се излага и се натряпва на вниманието, което само по себе си е безвкусица, но го прави и много пошло и въобще такова поведение е срамно и долнопробно. И повечето жени не искат да са като нея.