Last news in Fakti

7 Февруари, 2022 11:45 1 567 2

Бременната Риана и рапърът A$AP Роки вдигат сватба в Барбадос

  • риана-
  • роки-
  • сватба-
  • барбадос-
  • asap rocky

Поп звездата иска за кръстница на новороденото 56-годишната министър-председателка на Барбадос

Бременната Риана и приятелят ѝ рапърът A$AP Роки планират да се оженят в Барбадос. Желанието им е след раждането на бебето, двамата веднага да си кажат "Да", пише "Дейли мейл". Радостната вест, че чакат бебе двойката обяви преди броени дни. Наудрялото си коремче певицата показа с атрактивни фотокадри от Ню Йорк. На тях изпълнителката е с леко разкопчано розово яке и цветни гердани, спускащи се над голото ѝ коремче.

И Риана, и рапърът A$AP са на 33 години. През септември миналата година Риана и A$AP направиха първата си поява на червения килим като официална двойка! Позираха заедно на червения килим на Мет Гала, а двойката изглеждаше наистина влюбена, когато ASAP се наведе да целуне нежно Рири по бузата. Неотдавна, на въпроса защо предпочита моногамна връзка, A$AP отговорил: „Толкова по-прекрасно е, когато имаш до себе си Единствената. Тя е една на милион. Когато си дадеш сметка за това, се чувстваш наистина щастлив!"

Тогава той говори и за бащинството, като изтъква, че би бил щастлив това да се случи: „Ако така е писано, ще бъда много щастлив. Ще бъда невероятен баща.“ Припомняме, че на церемонията, на която присъства и престолонаследникът принц Чарлз, карибската държава обяви певицата Риана за национален герой. Говори се, че поп звездата щяла да предложи за кръстница на новороденото 56-годишната министър-председателка на Барбадос, Миа Мотли. След първите снимки, с които Риана показа, че е бременна и подлуди феновете си, се появиха и други кадри, този път в домашна обстановка.

За романса между Риана и A$AP Роки се разбра през ноември 2020 г. Десет месеца по-рано певицата се раздели с милиардера Хасан Джамил след 3-годишна връзка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Et Alors! papapalapapa

    2 1 Отговор
    Наудрялото коремче на Риана някой жени забравят че хората не сме гинекологзи 🤣да се облича дебело да не хване омикрон вредно е и за бебето
  • 2 Aлфа Bълкът

    1 0 Отговор
    Използва онзи арабски козар да я напълни с пари и се върна при тоя!