Last news in Fakti

9 Февруари, 2022 12:15 13 048 2

Ники Кънчев сподели страхотна новина

  • ники кънчев-
  • добра новина-
  • стойко сакалиев-
  • дъщеря-
  • лечение

Нужните средства за операцията на Любомира, дъщерята на Стойко Сакалиев, са събрани

Ники Кънчев сподели много радостна вест в социалните медии.

"Поредната победа на доброто в тази страна. Нужните средства за операцията на Любомира, дъщерята на Стойко Сакалиев, са събрани само за 2 дни. Саката ви благодари лично и ви прегръща! Ето ни с него и снимка на Любито от абитуриентския ѝ бал! Да ѝ стискаме палци на това 20-годишно българско Цвете, което се бори с рак на бъбреците!", това написа Ники Кънчев в профила си във фейсбук.

"Вие върнахте усмивката на лицето на един български баща. И най-якото беше, че Доброто няма клубни цветове - всички сме хора. Показахме, че сме Общество, и че можем! Аз също помогнах!", написа още журналистът.

Дъщерята на Сакалиев се бори с рядък вид рак. Момичето вече има направена операция, но сега предстои тежка химиотерапия. "Първо бих искал да изкажа огромната си благодарност към всички Вас - за моралната подкрепа и съпричаност в този наистина труден момент… Освен средствата, които всеки един отдели, за мен всъщност тази положителна енергия, която изпратихте към дъщеря ми е най-важна!!! За по-малко от 24 часа парите, които са необходими за лечението, на този етап, са вече събрани! Бих искал да преустановя събирането на средства! Утре ще приложа извлечение от банковата сметка тук, за пълна прозрачност. Също така ще добавя и баланса от сметката в болницата. Ще ви уведомявам как върви лечението и какви средства се израходват за него! Благодаря ви, благодаря от сърце! Думите са излишни…", написа Стойко Сакалиев във фейсбук.

Вчера той приложи извлечения от банковата сметка, а неговите приятели и последователи му пожелаха вяра и успех с лечението на дъщеря му.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    21 0 Отговор
    Късмет за детето, нека господ я води и победи.
  • 2 Меги

    1 0 Отговор
    Харесвах и НИКИ, но и БИЛАЛОВ ми допада, приятен е.Харесва ми.