Last news in Fakti

23 Февруари, 2022 20:41 14 967 5

11 знака, че сте срещнали своята сродна душа

  • сродна душа-
  • партньор-
  • среща-
  • отношения

Да срещнеш такъв човек е истински подарък от съдбата

11 знака, че сте срещнали своята сродна душа - 1
Снимкa: Shutterstock

Има ги и тези връзки. Когато сте с някой, който ви е близък по дух, който разбира вашите нужди и има възгледи за живота, сходни с вашите.

Да срещнеш такъв човек е истински подарък от съдбата, защото всеки има определена „мисия“, житейски път, през който е трудно да премине сам. Затова има нужда от някой, който да му помогне да стане по-добър и да му поддаде рамо в точния момент.

И така, кои са знаците, че сте срещнали своята сродна душа?

Необяснимо и неотменимо единство

Когато общувате с партньора си, ви се струва, че имате една обща душа. Чувствате се така добре и спокойно. Завършвате взаимно изреченията си. Разбирате се без думи дори. Той вярва във вас и вашето бъдеще. Когато е наоколо, дълбоко в себе си сте убедени, че всичко ще е наред. И наистина е така.

Познавате се сякаш от векове

Дори и да сте се запознали наскоро, все едно се познавате от преди това. Толкова е лесно всичко! Ако трябва да ви утеши, той винаги избира точните думи. Запълва всяка ваша нужда. Самото му присъствие до вас ви кара да се чувствате по-добре.

Не е нужно да се преструвате

Не е нужно да се преструвате нито на силни и независими, нито на каквито и други да било. Вашата сродна душа усеща кога ви е трудно и не изпитва нужда да разпитва за подробностите, защото дълбоко в себе си усеща точно от какво се нуждаете. И ви го дава. Процесът е толкова естествен, че чак се плашите от това. Как е възможно? Но, да, възможно е.

Заедно няма от какво да се страхувате

Знаете, че винаги можете да разчитате на този човек, усещате, че той няма да ви предаде и няма да ви забие нож гърба. Напълно сте сигурни в него.

Можете да си говорите с часове без да усетите как е минало времето

Двамата, точно като едно цяло, изпитвате затруднения да се отделите един от друг. Интересувате се не само от това, което партньорът ви показва, но и от това, което е скрито от хорските очи и закътано дълбоко в сърцето му. Толкова е лесно да му споделяте! Можете да му кажете абсолютно всичко. И най-важното е, че той попива всяка дума, всяка подробност. А вие, от ваша страна, правите същото.

Конфликтите или отсъстват от връзката ви или са незначителни

За разлика от другите романтични връзки, при които и двамата партньори често трябва да правят компромиси, за да избегнат конфликти, със сродната ви душа това изобщо не е така. Дори и да има противоречия, първо, те не са болезнени и второ, изглаждат се много бързо и безболезнено. Защото спорът между две сродни души наподобява на диалог със самия себе си...

Привлечени сте силно един от друг и на физическо, и на емоционално ниво

Искате да споделяте един с друг и радости, и скърби. Между вас има толкова силна връзка, че сякаш животите ви са неразделно свързани.

Приемате присърце болките си

Ако вашата сродна душа преминава през трудни житейски ситуации, липса на пари, раздяла, разочарования и семейни проблеми, вие сте плътно до нея. Приемате болката на другия като своя. Радвате се на успехите му, все едно, че са ваши лични постижения.

Сродната душа никога не ви съди

Можете да споделите всичко с нея. Тя никога няма да ви обвини. Всеки прави грешки. Можете да бъдете абсолютно открити, да споделяте най-съкровените тайни, без да се страхувате да чуете в отговор: „Ужас! Не очаквах това от теб!"

Имате сходни интереси

Имате повече общи неща, отколкото различия. Имате еднакви ценности и морални принципи.

Сродната душа приема и обича вашите слабости

Сродната ви душа не ви гледа през розови очила. Знае отлично какво представлявате, наясно е с вашите силни черти и вашите недостатъци. И ви обича и заради двете.

Сродната душа никога не ревнува и никога не завижда

Знаете, че можете да кажете на сродната си душа за големия си успех и радостта ви ще се умножи стократно. Тя не ви завижда, не се опитва да се възползва от вас и не изисква нищо от вас. Защото усеща, че доброволно вече сте ѝ дали всичко… Ревност? Това е глупаво. Та вие единствено сте си толкова близки на този свят! Нито единият, нито другият има конкуренция. Връзката ви е толкова силна, че ревността изглежда смешна.

Автор: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виталия Винокурова

    14 2 Отговор
    Абсолютно истинска статия. Съдбата обаче решава кога да събере две сродни души.

    Коментиран от #4

  • 2 Коцьо

    2 7 Отговор
    Абсолютни глупости! Може да се случи но не и при връзка между мъж и жена като мъж и жена!то ако това се случи,значи няма кой знае какви очаквания от тази връзка!
  • 3 Всичко

    4 1 Отговор
    е вярно, ама статията пак е преписана. Отдавна я четох в друг сайт. Е, толкова можете. И сега трябва да ме изтриете за дързостта.
  • 4 Поведенчески психолог

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Виталия Винокурова":

    Според психологията такова понятие "сродна душа" не съществува. Да се чете: статията промива мозъци!
  • 5 химия

    0 0 Отговор
    Много е просто...ако искате да правите секс с него и можете да си говорите с него, значи сте го намерили...