Last news in Fakti

21 Февруари, 2022 11:29 1 772 9

Откриха мъртъв моден агент, близък на Джефри Епстийн, в парижки затвор

  • моден агент-
  • затвор-
  • мъртъв-
  • жан-люк брюнел

75-годишният Жан-Люк Брюнел бе обвинен в сексуален тормоз и изнасилване на непълнолетни момичета

Откриха мъртъв моден агент, близък на Джефри Епстийн, в парижки затвор - 1
Снимка: shutterstock

Френски агент на модни модели Жан-Люк Брюнел, бившият близък сътрудник на опозорения покоен американски милиардер Джефри Епстийн, е открит мъртъв в затворническата си килия в Париж, съобщиха прокурори, цитирани от АФП.

Самият Епстийн се самоуби в килията си в Ню Йорк през 2019 година. Той беше арестуван по обвинения за трафик на малолетни момичета за сексуална експлоатация.

Брюнел, който бе на 75 години, бе обвинен в сексуален тормоз и изнасилване на непълнолетни над 15-годишна възраст и се намираше в затвора от декември 2020 г.

Той бе арестуван на летище "Шарл де Гол", докато се е готвел да отлети за Сенегал. Жан-Люк Брюнел бе част от по-обширно разследване във Франция за сексуална експлоатация на жени и момичета от Епстийн и негови приближени. През август 2019 година започна разследване и много жени се обявиха за жертви и дадоха показания пред полицията.

Причината за смъртта му се разследва.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Gucci x Balenciaga

    9 1 Отговор
    Няма какво да се разследва ако е дело на затворниците трябва да им се намали присъдата да получат награда.Ако сам го е направил пак е чудесно света се е отървал от една грешка на природата направила много злини.Трябва да се върне СМ. -ТА Присъда за доказани извършители на тежки престъпления

    Коментиран от #4

  • 3 Механик

    17 2 Отговор
    "агент на МОДНИ модели" ??????? (какво и е искал да каже авторът?)
    А инак, работата е ясна. Там, на островчето на тоя Епщайн е било страшно за децата и животните.
    Там са си задоволявали инстинктите животните наречни Рокфелери, Клинтъни, Байдъни, Гейтсове, Мъскове и прочее.
    Сега докато не прочистят всички свидетели, "световният елит" няма да се спрат.
    Много неща от там, ако излязат наяве, ще ви се изправят косите. И ще стане световна революция. Много глави ще илтнат, а на богатите така им се живее.
  • 4 Човека Коза

    12 0 Отговор

    До коментар #2 от "Gucci x Balenciaga":

    Да де, но най-вероятно не е нито едно от двете. Колкото Епстийн се самоуби, толкова и този. И да са го убили другите затворници, то им е било платено за това от други хора. Знаеш ли, Епстийн е имал голяям списък с много имена на високопоставени лица, които са посещавали частния му остров с частните му полети по-известни като "Лолита експрес", да не говорим колко неща е можел да каже. Ето затова се "самоубиват" подобни хора, не заради чувство на вина. 😉
  • 5 Гошо

    5 1 Отговор
    На такива отрепки не им се прощава в пандела. Късаш чаршафа на три по дължина, сплиташ ги и му го подаваш сам да се оправя. Алтернативата е много по-страшна. На 75 няма и за какво да се мъчиш, лесно се е измъкнал и той както Епстийн, незаслужено.
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    получил си е заслуженото
  • 7 Денис

    4 1 Отговор
    MI 6 не спи !!
  • 8 Адвокат

    1 1 Отговор
    Няма начин това да стане без поръчка от затворническата управа. Затворили са устата на свидетел. За да не плещи излишно за гадостите на дегенератите, назначени за елит на западния свят. Няма демокрация...
  • 9 Ана

    1 0 Отговор
    Това е аутопсията Джефри Епстейин от Януари 20.01.1953г.

    Джефри и Радка също приличате явно да така е-1953г.
    Хаха.

    Джефри той умрял! Незабравяй.