22 Февруари, 2022 11:57 6 138 16

Крум заподозря връзка между смъртта на дядо си и ваксините

  • крум-
  • певец-
  • дядо-
  • коронавирус-
  • covid-19-
  • бустер-
  • ваксина

Певецът разказа на почитателите си какво се е случило с един от най-близките му хора

Поп фолк певецът Крум загуби дядо си след тежка борба с коронавирус и то за втори път след завършен ваксинационен курс и бустерна доза, но това, което споделя за поставената му подсилваща доза, е меко казано стряскащо.

В профила си в социалните мрежи изпълнителят сподели подробно как точно се е стигнало до загубата на един от най-скъпите хора в живота му. Ето какво пише той:

"Ще ви споделя личната си история, с която се надявам да съм ви полезен, но не и да си правите крайни изводи", започва той.

И продължава така: "Дядо ми Крум се разболя в началото на декември миналата година от COVID 19. Бях го накарал да се ваксинира лятото, защото се притеснявах, че е на години и че трудно може да понесе заразата. Понесе я много по-леко и от мен.. и вече по коледните празници беше добре.

В началото на януари, без да ми казва, е отишъл да си сложи бустерна доза, изцяло по негова инициатива. Когато разбрах, се стреснах много, защото беше изключително близко разстоянието между прекараната болест и бустерната доза, и му се накарах. След около две седмици (средата на януари), се почувства много зле. Заведох го в спешното, ПСР-ът му излезе позитивен, за което медиците се изненадаха. Все пак беше карал корона миналия месец и е с ваксина и бустерна. Вкараха го в ковид отделение. Не е бил в интензивно, не е бил интубиран", пише Крум.

"Оправиха му леката пневмония, но постепенно органите му започнаха да отказват. 23 дни по-късно почина в болницата. Малко преди това му направили ПСР отново, с идеята да го местим в друго отделение за долекуване. Резултатът показа силна степен на заразяване от COVID. Излиза, че декември, януари и февруари до средата - 2 месеца и половина по-късно още е с COVID.

Не съм антиваксър, но съм за по-голяма информация, за задължителни проверки, когато човек отиде да се ваксинира, не само да се мери кръвното, но да се проверяват хората имат ли анти тела, да се разбере дали не са го изкарали скоро, дали в момента не са заразени без да усещат", призовава певецът.

Според него това доста ще усложни нещата, но е много важно, а въобще не се говори по тази тема. "Особено за възрастните хора, повечето от тях не боравят с интернет и нямат идея за много неща. Не е въпросът просто да се боцкат, за да върви статистиката и ваксинационният процес. Благодаря на всички лекари, сестри и санитарки от Александровска болница, които, вярвам, направиха всичко възможно. Бъдете здрави", допълва Крум.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Стефчо

    22 63 Отговор
    Щом го подозира чалгаджия,длъжни сме да вярваме! Все-пак живеем в чалга общество,с чалга ориенталски нрави.

    Коментиран от #7

  • 3 приц Гучо

    21 10 Отговор
    като си прост, е за цял живот
  • 4 др Гей Билтс

    23 14 Отговор
    Круме, Круме, още ли не си разбрал, че 2 дена на 5Г на 60GHz и няма ваксина, която може да спаси старите алвеоли на дядо ти от това да се напълнят с вода и сатурацията да падне под 50.
  • 5 това е станало

    9 19 Отговор
    Круме, отроволи са в болницата деда ти със СПИН.
  • 6 г-жа Миндер

    42 5 Отговор
    Модераторът, защо изтри видеото в 1 !? Да беше го изгледал!!! От ЕС е официално е и пряко засяга темата с далаверата с ваксини на най-високо ниво!!! Пусни го така или иначе хората имат право да знаят, няма смисъл от тази брутална цензура освен, ако не сте и вие в този бизнес!

  • 7 Идън

    36 1 Отговор

    До коментар #2 от "Стефчо":

    Това е един човек преди всичко останало и няма никакво значение каква музика харесва или изпълнява. Коментарът ти е в стил чалга.
  • 8 Перо

    39 4 Отговор
    Наши епидемиолози “професори” и “академици”,завършили през 70-те, пропагандираха активно,че няма нужда да се правят изследвания за анти тела,а хората да се боцкат смело, да не изоставаме в социалистическото съревнование в ЕС и да намаляваме печалбата на фармацевтичните фирми!
  • 9 Гост

    36 7 Отговор
    Съжалявам Круме за дядо ти, но кунчефф, Витанов, бай шиле и другите "специалисти" по ковид и ваксини, които не са видели на живо болен с Ковид, камо ли да са лекували, ще ти обяснят "научно" как ваксината "не е причина" за смъртта му!?
  • 10 Бат Пешо

    27 3 Отговор
    Какво стана, нали ваксиниран болен няма, а и да има го изкарва леко на крак и не влиза в болница, а и да влезе в болница не се стига до фатален край, а и дори и да се стигне до неблагоприятен изход, поне си направил всичко възможно. Ваксинирайте се! Ако ви стиска 😉 Симидчиев веднага да покаже диаграмите с процентите и да обясни, че това е невъзможно. А дори и да се е случило то не е било вследствие на течността, а от старост и съпътстващи проблеми
  • 11 Механик

    29 2 Отговор
    Извинявам се, че се повтарям, но в началото на ваксинациите, мой добър познат, лекар си замина 3 дни след първа ваксина. Вярно, беше възрастен човек, но беше в добро здраве и нямаше някакви опасни заболявания. На втория ден се почувствал зле и на третия си замина.
    Моят съдружник, мъж на 50 години, здрав и прав, под натиска на жена си се ваксинира. Седмица по-късно се наложи да влезе в болница, заради пробелм със сърцето.
    Казвам каквото съм видял и знам, пък вие си правете изводите.
  • 12 плевен

    11 4 Отговор
    Впечатлен съм колко внимателно и прецизно си е подбрал Крум думите. В тях виждам няколко неща:
    - Дядо му е бил ваксиниран и е изкарал леко Ковит-а.
    -Омикрон "заобикаля" ваксините.
    -Бедите от Ковит не завършва с отрицателния тест. Той вече си е нанесъл пораженията върху органите. А за стар човек това не е добре...
    - И най- важното: Никой не се интересува от болния, след като му свърши карантината. Това макар и рядко е фатално за болния защото изпускат постковитните усложнения.
    Но въобще не е рядкост след карантината тестът да ти е положителен. Не го хващат, защото не го търсят.

    Коментиран от #14

  • 13 Посетител

    11 3 Отговор
    Съболезнования за загубата! Мисли в правилната посока, аз съм на мнение, че който е решил да се ваксинира, поне да го направи при личния си лекар! Най-малкото, GP-то знае най-добре какво е здравословното състояние на пациентите си и дали и с коя ваксина да се приложи.
  • 14 провинциалист

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "плевен":

    А видя ли колко време след преболедуването е бустерирал?
  • 15 Роза

    8 3 Отговор
    През целия си живот не съм си поставяла ваксина против какъвто и да е грипен вирус.Не смятам да го правя и сега.Спазвам си елементарните предпазни мерки-носене на предпазни маски,миене на ръцете след всяко излизане,избягване на места ,където има много хора и т.н.През зимата ям повече чесън ,лимони и храни с витамин с и пия редовно чай от мащерка и мурсалски чай.Смятам,че това е достатъчно.Но всеки човек има различен начин на живот,затова уважавам и решението на тези,които са решили да се ваксинират.

    Коментиран от #16

  • 16 Мая

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "Роза":

    Няма проблем че никога не си си правила ваксина против грипен вируси сега няма да си направиш, грипът в повечето случаи не е смъртоносен.