Last news in Fakti

25 Февруари, 2022 13:15 6 705 1

Тези дънки ще са модният хит на 2022-ра

  • дънки-
  • тенденции-
  • стилисти-
  • мода

Според стилистите, модната тенденция Y2K става актуална сред знаменитостите през 2022 г.

Тези дънки ще са модният хит на 2022-ра - 1
Снимка: Shutterstock

Няма как да не сте чували израза, че „Всичко ново е добре забравено старо“. Е, това определено сякаш важи с пълна сила за модата.

И това е така заради последния писък на модата. Според експертите има един тип дънки, които ще са истински хит през 2022 година.

Но не си мислете, че те са нещо супер ново и неочаквано. Не, този тип дънки са ни познати от много години, но сега отново са на гребена на модната вълна.

Актуалните дънки, които ще са хит сега, бяха такъв и преди 22 години.

И така – дънките с ниска талия са супер актуални сега. „Но не само те“, уточняват модните експерти пише Жената Блиц.

Според тях всички видове панталони и поли с ниска талия също ще са актуални.

Според стилистите, модната тенденция Y2K, чиято абревиатура означава 2000 г. („две хилядолетна година“), става актуална сред знаменитостите през 2022 г. По-специално звездите все по-често се появяват на публично място с дънки и поли с ниска талия, които оголват корема им.

Така, например, бременната певица Риана редовно демонстрира заоблен корем, разхождайки се по улиците на Ню Йорк с кроп топове и дънки на ханша.

В подобни кожени панталони папараците заловиха актрисата Джулия Фокс на шоуто на марката Kenzo в Париж, където тя се появи като гост с бившия си любовник, рапърът Кание Уест.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gucci x Balenciaga

    2 0 Отговор
    Не мисля Джулия не прояви уважение появи се дефилето на Kenzo Spring 2022 /когато си поканен на дефиле на дадена марка,гостите се обличат с дрехи на дизайнера ....протокол ,етикет ,уважение..../дънки Denim Balenciaga и яке на
    Maison Schiaparelli ,много изложи и  Кание Уест бяхте публикували снимката на двамата новата приятелка на Кание Уест