Last news in Fakti

26 Февруари, 2022 12:53 28 605 40

Каква е връзката между Андреа и "Ергенът" Виктор Стоянов? (ВИДЕО)

  • андреа-
  • виктор стоянов-
  • ергенът-
  • поп фолк-
  • певица

Ергенът започнал участията си по клипове на фолк певици с видео на Андреа

Виктор Стоянов, който в момента е в устата на всички заради участието си в "Ергенът", се оказва, че е добре познат на известна част от родните знаменитости и то от доста време насам, пише Шоу Блиц.

Фолк дивата Андреа се хвали, че той е направил сефтето с нея и бившата на Кобрата показа любопитен клип с чаровния ерген, който е успяла да омае още през 2017 година.

Блондинката първа се е впечатлила от красотата на „Ергенът“ и го е снимала в своя видеоклип „Витамин“. Клипът на парчето има над 6 милиона гледания в YouTube.

Блондинката разменя ласки с мачото в музикалния проект, но само до там. Извън снимачната площадка не продължили отношенията си. В последствие Стоянов станал апетитна хапка и за други фолк певици, които го ангажират за видеоклиповете си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гордиев възел

    24 0 Отговор
    връзката е чалгаджийството в повечето сфери на живота в България!
  • 2 Ох-х да ми падне..........

    2 12 Отговор
    Ще я скъсам от секс
  • 3 Кунчо

    8 4 Отговор
    Пуснал и е една шпакла
  • 4 Gucci x Balenciaga

    8 4 Отговор
    Андреа браво за първи път изслушах твоя песен ,доста по поносимо от чалгата предполагам че музиката сол и бас не е от българин .Видеото ми изглежда като реклама на плейбой списание само че е добавена музика така е по евтино и легално 😉кой ме разбрал правилно разбрал ,кой не жив и здрав.Смени си стила Андреа и махни ако може голяма част от силикона върни се ако е възможно в натуралния ти вид само да не е късно като братята Гричка Богданов
  • 5 хахаха😂

    8 0 Отговор
    Има вече и комични имитации в Ютуб на предаването на едни бургазлии.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 1998г.

    11 1 Отговор
    Тази боза не заслужава да се гледа.
  • 8 Мамул

    11 0 Отговор
    Прилича на латино пезевенк!

    Коментиран от #11

  • 9 Име

    3 0 Отговор
    Кой е казал,че няма ки и при мъжете!
  • 10 Mapa

    4 0 Отговор
    Факти защо ни занимавате само с червиви Ябълки?
  • 11 Хахахахахахаххаххахахах

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Мамул":

    Браво, това е най-точната характеристика. Скапах се от смях.
  • 12 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо иска да я вземе при него в обединеното кралство и иска короната и да е с розови диаманти, а не с бяли?
  • 13 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Бисер Митрев боксьора, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал, когато Дани му е казал "не се опитвай да ми крадеш гаджето ", че "тя му е била гадже преди да е била на Дани гадже"?
  • 14 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Грисен Чакъри, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал "ти си моето гадже, а Норман твърди. че си негово..."?
  • 15 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на ММА Любо Делев, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал "искам да ти рисувам сърца по кожата с целувки"...?
  • 16 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на ММА Павката Георгиев, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо като тя е с гръб към него той и дърпа косата и се опитва да си я намотае на пръстите?
  • 17 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Бисер Митрев боксьора, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал, че ще си гравира името и върху златния му пръстен?
  • 18 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Тайсън Фюри, че Валката каза, че иска да го питаш дали му разрешава да вози с Ламборгинито, което и подари тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол?
  • 19 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Адриан Миту и на първото гадже милиардера, че Валката каза да им кажеш да престанат да реват от ревност за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защото ще им се изперчи на пътя и няма да я даде да е с тях.
  • 20 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Грисен Чакъри, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо каза за нея "Спомена за теб ме изгаря нощ и ден, искам да си само, само моя"...?
  • 21 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Грисен Чакъри, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо каза че ще и поръча много сърца, ще ги разхвърля в дискотека и тя трябва да си ги събере всичките?
  • 22 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да го питаш защо казваше на тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, че я обича като Лола Бъни, какво означава това?
  • 23 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска на него да му покаже приказките които е написал за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, да му изпрати листчетата с посланията, за да ги прегледа. Трябвало първо той да ги прочете и тогава, ще ги покажат на Принцесата. А като чул преди дни, как и разказваше приказки и паднал от смях. Най-смешно му било, където платинената карета с диамантите се преобръща и принцесата пада в реката.
  • 24 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Томас Стоименов, че Валката каза за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, че ревнува от него, че е казал за нея "обещах да си ми първия, ти ми беше първата на мене. Т+Е= ВНЛ, буквите ни по стените още са ми пред очите, времето не ги изтри, животът ни промени и при теб така ли стана, първата любов като стара рана. ИСКАМ ДА ТЕ ЦЕЛУВАМ СЛАДКА ПРИНЦЕСО!
  • 25 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Адриан Миту, че Валката каза, че на Андо няма да му се усмихне щастието за дето казал, че иска да се ожени за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол и да е само негова. Той няма да позволи и ще му се изпери напред и само през трупа му ....!
  • 26 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Любо Делев, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо не спира да му твърди, че тя е негово гадже? Не разбира ли, че няма да се махне от пътя му и да му я даде.
  • 27 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Бисер Митрев боксьора, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, до кога мисли да се кара с Дани? Не разбира ли, че другите момчета и Дани, също я харесват и искат много и няма да му я отстъпиме.
  • 28 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал "лудо влюбен съм в нея, все едно ми е направила някава много силна магия за любов, лудовлюбен съм в нея и не знам какво ми става..."? Какви магии ве Нормане тя, не се занимава с магии и няма, как да те е омагьосала.
  • 29 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал, че "като я доведат отново на прием в Бъкингамския дворец, тамън ще му е на близо да я сграбчи? Но Вальо каза, че иска и той да дойде и ще я пази от него.
  • 30 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казвал, че като дойде отново в България, ще и вдиша душата чрез целувки. Вальо каза, че ще му се изпъне на пътя и няма да му позволи.
  • 31 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казвал, че тя трябва да го целуне и гушка, за да го превърне отново в принц"? Вальо каза, че ще му попречи да е с нея.
  • 32 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал "искаш ли любов моя короните ни да са еднакви модели и с нашите букви, като те нося на ръце в дискотеката да те целувам без да спирам"?
  • 33 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал "другия път, като те водя на прием в Бъкингамския дворец, ще си сложим чисто злато 24 карата корони с розови диаманти, ще си много сладка така, а придворните ще те носят на ръце и после и аз, ще те нося на ръце, ще си с много скъпа рокля цялата в диаманти и ще блестиш повече от най-известните световни звезди...?
  • 34 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал "другия път, като те водя на прием в Бъкингамския дворец, ще ти поръчаме много скъпа модерна рокля тип пола панталон с картинка на Барби с много розово по нея и сърчица и обсипана с хиляди диаманти с корона от злато 24 карата пак с розови диаманти, много скъпо розово червило и розов лак с картинки на Барби, ще си много сладка, като малка кукличка принцеса, а ти каквато си ми нежна, ще си много яка мацка така?
  • 35 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал "другия път, като те водя на прием в Бъкингамския дворец, ще ти поръчаме гривна и колие от бяло злато или платина най - скъпото за теб със сърчица, да заблестиш още повече ослепително!"?
  • 36 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо е казал "другия път, като те водя на прием в Бъкингамския дворец, ще дойде и Грисен Чакъри и ще те обсипе със сърчица и ще си най-красивата и скъпа жена във Вселената!"?
  • 37 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо я поздрави днес в 3:03 по радио енерджи с онази песен, знае че и харесва ли?
  • 38 ДО КУБРАТ ПУЛЕВ

    1 0 Отговор
    Кобра кажи на Норман Парк, че Валката каза, че иска да му каже за тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза гери никол, защо Daniel Houghton MI6 го е питал "какво се случва с Принцесата и дали са гаджета" той, какво общо има с нея?
  • 39 абе ха ха Хо

    2 0 Отговор
    Горкият "Ерген отначало му е тръгнало на дзверове та и сега.
  • 40 ЧЕРНОКУРЕЦ ХРАБЪР

    0 0 Отговор
    ....БЕ ВЕ ТЕ-БАБИНАТА ВИ ТРЪНКИНА,НА БАБА ВИ ПАРАШУТНИТЕ ГАЩИ,ДАЙ БАБО ОГЪНЧЕ....И Т.Н...И Т. Н....