Last news in Fakti

27 Февруари, 2022 10:30 6 603 66

Украинец, сбогуващ се с дъщеря си, разплака милиони по света (ВИДЕО)

  • баща-
  • дъщеря-
  • сбогуване-
  • трогателна история

На всички мъже в боеспособна възраст е забранено да излизат от Украйна, докато трае извънредното положение

Сърцераздирателни кадри от сбогуването на един баща с дъщеря му разплакаха милиони по света, пише woman.bg. Видеото, което бе публикувано в социалните мрежи, е от град Горловка в района на Донецк. На него се вижда как обленият в сълзи мъж, който не може да напусне страната, си взима довиждане с малкото си момиченце и жена си, преди те да потеглят за сигурно място.

На всички мъже в боеспособна възраст е забранено да излизат от Украйна, докато трае извънредното положение, което бе обявено в първия ден от войната в четвъртък. Междувременно бойните действия вече достигнаха столицата Киев. Володимир Зеленски опроверга слуховете, че армията се предава и заяви: "Аз съм тук. Ще защитаваме държавата си!"


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    63 88 Отговор
    руският Хитлер е терорист! Да бъде обявен за издирване , заловен и изправен пред трибунал в Хага да отговаря за тероризъм, геноцид!

    Коментиран от #25, #41, #61

  • 2 Легендата

    107 49 Отговор
    9 години бащи и майки погребват децата си в Донбас и Луганск убити от снайперисти фашисти на хунтата в Киев!

    Коментиран от #30, #39

  • 3 Иван Грозни

    61 34 Отговор
    Който е разплаквал други и неговият ред идва.
  • 4 ТаУмВзе

    70 40 Отговор
    Много убава сценка на ПРОМИВКАТА! Поредната. Може и по добре.
  • 5 Последния Софиянец

    24 18 Отговор
    Утре ще сложа касичка в заведението ми за помощи за българите от Украйна.
  • 6 Шин Фейн

    70 17 Отговор
    Терористите пращаха оръжия на Киев за да могат да се бият с цивилните в ДНР и ЛНР които не искат да живеят под фашиски режим!
  • 7 !!!?

    23 43 Отговор
    "Москва не вярва на сълзи" !!!?

  • 8 хахаха

    112 13 Отговор
    Горловка е в ДНР, мъжът изпраща семейството си в Русия, а той остава, за да се бие срещу украинските сили, които обтрелват града му вече 8 години... разплакъл се бил светът...а къде бля тоя свят 8 години?
  • 9 Кики

    83 17 Отговор
    А защо не ревахте за убитите деца на Донбас последните 8 години

    Коментиран от #32

  • 10 Rara

    91 14 Отговор
    Това разбира се е ужасно,но истината е,че в поредния фейк,защото това е руски жител на ДНР,който се сбогува със семейството си,евакуира що се към РФ.Дезинфор ационната война е също толкова силна,колкото фактическата.Но в Русия знаят за какво става въпрос.
  • 11 Даааа

    53 8 Отговор
    И точно в този момент всички камери и професионално осветление случайно по магически начин са се оказали там. Точно както видеото с пленения руски полковник, а се оказа боеш от десен сектор. Това монава за при европейските баби. Съжалявам, но арт президентът на укрейн можеше да се постарае повече, но явно толкова си може. Рашки, хайде приключвайте ги и да мирясаме, не знаем 4 ден какво става с пандемията ковид, измислена от същите американски режисьори.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 емигрант

    50 3 Отговор
    Поредната пропаганда на фашистките ни медии . Видеото е от 2014 година.
  • 14 Аз съм българче

    44 2 Отговор
    Ей, какви пропагандни лъжи. Това е кметът на гр. Горловка, която е под контрол на ДНР. Човекът изпраща семейството си в Ростовска област (Русия) да се евакуира. Видеото е от 20.02.,а тогава още нямаше пряка война между Русия и Украйна.

    Коментиран от #17

  • 15 Сърп и чук

    39 4 Отговор
    В последните дни, бежанците от Донбас към Русия са над 50 000 повече от тези, които отидоха в Полша и Румъния! Но, за тях по соросоидна медийна традиция - ни що! Първата заран на обстрела родните мисирки бяха оставени сами с професионализма си! На следващия ден те и студиата им вече бяха оцветени жълто - синьо, с поставени капаци на мислене и екранно поведение! За гостите в студиата да не говорим - зализани, шарено облечени особи от неопределен пол и с познати терминологии!
  • 16 az #Русские своих не бросают!

    50 3 Отговор
    Случилото се е в Донбас! Жена му и детето ги евакуират в Русия, а той остава да се бие с нацистите! Естествено на запад това никой не го интересува, те 8 години се правиха на слепи и глухи за геноцида, който Киев устрои там!

    Коментиран от #38

  • 17 хахаха

    4 7 Отговор

    До коментар #14 от "Аз съм българче":

    е тоя мъж не е кметът на Горловка...видеото е от 21.02.2022 година
  • 18 Не на войните и извън ЕС

    28 2 Отговор
    Аз се озадачавам, че нашите новини постоянно повтарят няколко клипа вече 4-ти ден. Руската телевизия има доста по-разнообразни видеоматериали. Целия свят срещу руските военни действия, а няма журналисти от мястото на събитието. Това поражда съмнение у всеки здравомислещ човек.
  • 19 Този мъж

    27 2 Отговор
    и това ете са от Домбас, бащата остава да защитава Домбас и да се сражава с укрофашистите, а детето се евакуира в Русия.
  • 20 Алибаба

    9 1 Отговор
    На кого да вярваш.?! Министерството на Пропагандата имат и ГРУ и ЦРУ. Все пак и ЦРУ не е подразделение на Червения Кръст. Където има полезни изкопаеми ще има и войни. Тъжен факт
  • 21 Чук и Гек

    22 3 Отговор

    До коментар #12 от "ЕВРОНЮЗ":

    И от кораба им раздадоха вода и храна за един ден, по автобусите и по къщите! Това родните медии не го показват! Само анализатори, които години наред се радваха, че боата нато души руската мечка все повече! Е, мечката има природния инстинкт да размаха лапа в желанието си да оцелее.
  • 22 Първият Софиянец

    0 6 Отговор
    И вече отива да убива хора
  • 23 БАРС

    22 3 Отговор

    До коментар #12 от "ЕВРОНЮЗ":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ! ПРОБЛЕМЪТ Е ЧЕ ЛЪЖАТ ЗАПЪДНИТЕ МЕДИИ И СЪЩАТА ТОВА ВИДИО ГО ПОКАЗВАТ ПО ЦЕЛИЯТ СВЯТ.ДА ТОВА Е ДНР КОГАТО ПУТИН ИЗДАДЕ ЗХАПОВЕД ДА ЕВАКУИРАТ ДЕЦАТА .АБСОЛЮТНА ИСТИНА.И ДРУГО РАКЕТАТА КОЯТО ОДАРИ ВИСОКИЯТ БЛОК СЪЩО Е ЗАСНЕТА КАК Я ИСТРЕЛВАТ САМИТЕ УКРАИНЦИ КОИТО СА РАЗПОЛОЖЕНИ В КИЕВ И СЕ КУКРИВАТ ЗАД МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ.РУСНАЦИТЕ КАЗАХА ЧЕЕ РАКЕТА БУК КИИТО СА СТАРИ И У ТЯХ ОТДАВНА НЕСА НА ВЪОРЪЖЕНИЕ И ЗАТОВА ЧЕ Е СТАРА ПОВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ СЕ Е ПОЛУЧИЛА ГРЕШКА,А КАЗАХА ЧЕЕ КАЛИБЪР.РУСКИЯТ ГЕНЕРАЛ КАЗА ЧЕ АКО БЕШЕ КАЛИБЪР ТО ТАМ НИЩО НЯМАШЕ ДА ОСТАНЕ.И ЧЕ КАЛИБЪР НЕ ОСТАВЯ БЯЛА ДИРЯ СЛЕД СЕБЕСИ ЗАЩОТО Е С ТУРБОРЕАКТИВЕН ДВИГАТЕЛ.ИМА ВИДИО СОЦ МРЕЖАТА СНИМАНО ОТ ЖИВЦЩТИТЕ В КИЕВ ОТ БЛОК КАК Я ИЗТРЕЛВАТ И НАПРАВО КЪМ ТОЯ ДОМ..

    Коментиран от #37

  • 24 гост

    19 2 Отговор
    Ще цитирам коментр си под друга статия "Стига войни!!! Без значение дали е Украйна, Сирия, Русия, Сърбия или която и да била страна. Сега много невинни семейства с малки дечица, чиито животи са сринати заради мерене на някои части от тялото на задокеански, европейски, руски и т.н политици имат нужда от помощ. Не е ли по-добре вместо да се караме в коментари да помогнем с каквото можем, защото не се знае дали няма и нас да ни застигне, независимо дали е война или природно бедствие? И не, коментарът ми не е под афект от случващите се събития. Винаги, когато съм имал възможност да помагам съм го правил с каквото мога, независимо дали става дума за българин, ром, турчин, руснак, украинец и независимо дали става въпрос за ситуация като тази или просто някой е закъсал с колата на пътя. Нека си помагаме". Обикновените хорица не са виновни и не трябва да страдат. Голямата част от украинския народ не е Азов и това спрямо нормалните жени и деца е особено жестоко. Европа прие сирийски бежанци, нека приеме и украинските жени и деца.

    Коментиран от #27

  • 25 Русский

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    За такива думи просто трябва да скъсаш п.т..к..ата!
  • 26 Смех

    24 2 Отговор
    Това е от 21 февруари и е в донецк... спрете пропагандата

    Коментиран от #65

  • 27 Чук и Гек

    16 5 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    Много хуманни станахте последните 2-3 дни!? Така е, когато паднат бомби на твоята глава! Същите тези нещастни невинни хора, които сега реват колко спокойно са живели, ходили на работа и плащали заеми, хич не се вълнуваха, когато хиляди деца от Афганистан страдаха по пътя на спасението към Германия!

    Коментиран от #55

  • 28 Българин

    31 4 Отговор
    А за труповете на 90 русначета намерени в масови гробове , жертви на украинските бандеровци на запада стана ли му мъчно. ?
  • 29 1234

    27 1 Отговор
    Божидара, как може да публикуваш тази фейк новина, опровергана още вчера? Абе вие каква журналистика сте учили? Толкова е лесно да се информираш, преди да се излагаш с подобна публикация. Или така ти е наредено.
  • 30 Генерал

    8 20 Отговор

    До коментар #2 от "Легендата":

    Ами вземи картата и виж къде е Луганск и Донецк. Вземи вестници от преди 8-6 години и ще видиш белите TIR - ове, които в стегнати колони вкарваха в Донбас оръжие и боеприпаси, уж хуманитарна помощ. Спомни си, ако изобщо можеш колко време руски емисари раздаваха руски паспорти и в двете украински области на всеки, който ги погледне. Какво стана с украинците от Донбас ? Къде са ? Какво значи армия на области от суверенна държава,1 сражаваща се с руска тежка военна техника до балистични и зенитни ракети включително. Какви снайперисти "стрелящи" по мирно играещи си деца ? Там си беше фронт с постоянен обстрел и от двете страни. Чети статистика. Руснаците си поддържат съзнателно такива рани /отцепници / Има ги в Грузия - Южна Осетия и Абхазия, в Молдова - Приднестровието с руски войски вътре даже. Има по един огън във всяка бивша република. Добре ,че сме в НАТО, че като нищо можеше да си имаме Приморско Народна Република с руски граждани искащи самоопределение Мисли, ако можеш.

    Коментиран от #50

  • 31 Пепо

    2 2 Отговор
    Тоя малко на Жендър го докарва
  • 32 Защо

    6 17 Отговор

    До коментар #9 от "Кики":

    Защото тези деца ги уби Русия! Русия остави тези хора и направи тези републики, стреля по тях за да може сега да направи войната в Украйна с предлог че защитава тези републики! Но човек трябва малко да мисли, преди това! А какво стана със сваления самолет над тези републики от Русия? 274 човека невинни свалени с руска ракета?
  • 33 Хъш

    10 2 Отговор
    Жалка картинка, защо реве? Това ли са съвременните патриоти? Вместо да успокои детето си.... не е ли гледал американски филми как се прави?

    Коментиран от #54

  • 34 Сух

    20 2 Отговор
    А, когато украинците избиваха деца, така ли се просълзи света? М? Мисирки!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ЕВРОНЮЗ

    18 0 Отговор

    До коментар #23 от "БАРС":

    Като деца ни разказаха приказката за мечката и дърваря който спасил малкото мече. Мечката го прегърнала в знак на благодарност, но той се погнусил и казал че устата и миришели. Мечката го помолила да я удари с брадвата по врартът. Той се притеснил но го направил. С кървящата рана мечката и мечето се скрили в гората.. Минали години и се срещнали отново. Помниш ли ме попитала мечката, виждаш ли раната, няма я, зарастнала е. Но онова което ми каза още го помня......... В днешните времена на глобален идиотизъм, тия дрскачи изобщо не си дават сметка че нанасят поражения с лъжите си повече и от атомна бомба.
  • 38 Хмммм

    0 12 Отговор

    До коментар #16 от "az #Русские своих не бросают!":

    Тези хора от тези републики, никога не са били спирани да се преместят! Те се отделиха с поставени от Русия хора, веднага 2014 година! Някой да е стрелял по тях преди това? В Украйна никога не е било проблем руското общество! Никога! Те и сега си имат много руснаци! Никой не ги стреля!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Кочо

    13 0 Отговор

    До коментар #35 от "4i4o":

    Да! В един момент на вратата на буса се вижда бяло, синьо, червено! Не вярвам на бандеровски камион да има руски символи!
  • 41 123

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Не си българка - циганка си... като се замисля даже и циганка не си, не искам да обиждам циганите...
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Чук и Гек

    3 3 Отговор

    До коментар #39 от "Трак":

    Домбас е Русия, Кържали е България! Пък, ако толкова настояват - прав им път към независимост! Да хвърлят европейската лична карта и си стоят в Кържали! Този затънтен район не заслужава твоят нещастен живот! И това е един пример, как великите и местни сили са недогледали нещата! Изгонили българите от Одрен, а тези хора си останали тук! И никой не обстрелва Кържали 8 години! Напротив! Отивай в Белоградчик и живей там като българен!
  • 44 човек от народа

    16 0 Отговор
    този фейк вече е ясен ! гледайте го целия и вижте надписите на автобуса !

    Коментиран от #48

  • 45 Чук и Гек

    7 0 Отговор
    Ако Путин е новият Хитлер, кой е новият Сталин?
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Шин Фейн

    13 1 Отговор
    Мен ме трогана историята на артиста Любиша Самърджич как НАТО при една от бомбардировките над Белград убиват сина му 16 годишен младеж прибиращ се към вкъщи от пазар и баща му го чакал да се прибере с часове!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Проверявайте фактите

    13 0 Отговор
    Вече се разбра, че този мъж е от Донецк и е изпращал семейството си в Русия. Да, формално е украинец, но е от другата страна на барикадата.
  • 50 Истина е

    1 5 Отговор

    До коментар #30 от "Генерал":

    Браво, страхотен коментар ! Адмирации !!
  • 51 637372218

    6 0 Отговор
    Хрхехехех ,клипа е правен през 2015 в Донецк ,дъщеря му и жена му ги изпраща да живеят в РФ заради бомбадировките на укрите по Донецк.Фейков материал,дават кадри от ученията на руснаците и ги представят за нападение уж че вижте кви оръжия ползват,кадри от 2014-2020 години от мобилни камери,как укрите бомбандират Донеск и Луганск и ги представят за руско нападение.Гледайте внимателно цифричките на кадрите който ви дават да гледате ,ако са замазани трябва да се съмнявате за истиността им или ако въобще ги няма значе са подготвени от псикучетата и са по сценарии,подготвени за черен ПР.Мислете с главите си разсъждавайте върху казано и видяно,защото може да сте се объркали даже в настроенията на хората.

    Коментиран от #57

  • 52 Буха ха

    10 0 Отговор
    Очаквам пропагандата да пусне и клипчета как руски главорези изнасилват майки след което ги убиват, прибавят кръвта им към водката си и изяждат децата им за мезе.
  • 53 Гошо

    13 0 Отговор
    Алеята на ангелите в Донецк - избити деца от укрофашистите

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 гост

    5 0 Отговор

    До коментар #27 от "Чук и Гек":

    Приятелю, не съм станал хуманен в послените два три дни и благодаря на господа бомби не падат над главата ми. Болката в Судан, Ирак, Сирия я разбирам сигурно много повече от 90 процента от троловете тук и затова пак казвам, за мен няма значение националността и религията. Знам какво е хора да умират от глад, жажда и куршуми. Спомням си, как едни хора изпращаха служителите си на места като описаните по-горе на хуманитарни мисии за по 100 долара на ден. Някои от тях не се върнаха никога повече при семействата си( беше април 2005-та...Ирак), други седяха месеци в плен а трети получиха заболявания, които по-добре човек да не познава, но всеки е наясно къде и за какво отива и какво може да му коства. Но повярвай ми, обикновените хора, дечицата, които са въвлечени без право на избор, не заслужават това. Този факт прави нещата толкова зловещи и не си мисли, че говоря само за Украйна...разбираш колко е страшно само когато го видиш от близо и аз не ти го пожелавам. Пред телевизора или телефона, от удобния диван в топлата стая е лесно. Бъди здрав!

    Коментиран от #58

  • 56 доко

    6 0 Отговор
    ТОЧНО ТАКА УКРАИНЕЦА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СБОГУВА С НАТО..И ВСИЧКО ЩЕШЕ ДА Е НАРЕД..
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Чук и Гек

    4 0 Отговор

    До коментар #55 от "гост":

    Чук шеше да ти постави минус по рефлекс, но Гек прочете докрай и се отказа! Няма да си кривя душата, при мен народността има някакво значение, едни хора са ми по симпатични, но поведението на конкретния човек и справедливостта са определящи, а не емоциите! Медиите така ли не намериха един бандеровец да се прощава с детето си, използват руската мъка и лъжат! Вече няколко пъти по телевизиите интервюират млади господа, които напускат с колите и семействата си Украйна, и господата казват, че ей сега да доставят семейството в Полша и се връщат на позиция в Харков!
  • 59 Анонимен

    9 0 Отговор
    Това видео е от преди войната . Семейството на този мъж се евакуира в Русия а той остава в ДНР за да я брани от УКРАИНЦИТЕ ! Факти престанете с дезинформацията ! Хората имат и други източници на информация ! Смешни сте ! Руския танк" който смачка автомобил се оказа украинска машина ЗРК Оса. Руската ракета поразила жилищен блок също се оказа украинска ракета !
  • 60 aaa

    7 0 Отговор
    Само дето не е украинец, а жител на ДНР.
  • 61 ааа

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Мойто момиче,
    гледай си плетката, тия коментари не са ти силна страна.
  • 62 бай Иван

    6 0 Отговор
    Вече е доказано, че това е фейк. Видеото е от раздялата на баща в Донецк със семейството му, което се изнася в Русия, за да се спаси от бомбите на бандеровците.
  • 63 Факт

    2 6 Отговор
    Съдейки по това колко плюсове се пишат в одобрение на това което прави Путин в Украйна..човек за пореден път се убеждава че в България живеят повече луди от колкото нормални...и по лошото е че доказва че русофилите-предателите "руските фашисти" в България вече са се активизирали и с нетърпение очакват руското нашествие и връщането на руското робство отново в България ...само дето има един проблем...вече много българи се осъзнаха че Русия е едно изчадие за което няма братя и сестри...дори и самите руснаци вече осъзнават че президентът им е тотално откачен ...и че това което прави в момента тази пу-ка Путин е поредната му диктаторска глупост спрямо собственият си народ...този човек не трябва да бъде изправян пред никакъв съд..той трябва публично разчленен на центъра на Москва...от самите руснаци..само така ще се отърват от собственият си диктатор който ги мачка години наред...и само така Русия ще тръгне да се развива и да просперира като една нормална държава...ако руснаците не направят това те са обречени на още по тежки последици за вбъдеще...само руснаците могат да премахнат болестта която ги мачка години наред наречена "Путина,"..
  • 64 Божеее,

    3 9 Отговор
    Русофилската пасмина се разлая в този сайт!Води се война кртениии!Срам ме е от вас!!!Гнус ме е!Целият свят се обедини срещу фашиста в Кремъл,само вашите увредени глави не проумяват !Не народ,а мърша!!!Пфу!
  • 65 Факт

    3 6 Отговор

    До коментар #26 от "Смех":

    А бе господин смех...дори и да приемем че това е Донецк...Донецк руски град ли е или Украински...всеки човек в България и по света знае че Донецк е В ...У К Р А Й Н А...а не в диктаторска Русия...това че в града има много руснаци или повече руснаци ..не го прави руски град ...в коя измислена география си чел че Донецк и Луганск да руски градове ..къде си чел подобна глупост..???..то и в България има градове където живеят повече турци или македонци от колкото българи..да разбираме ли че те са градове на Турция или Македония ..а бе са градове на България...това ли ти е смахнатата логика ...Ами дори и в Англия примерно има градове в които има повече пакистанци отколкото англичани..да ходят пакистанците да си ги окупират тогава ..ей аман от нацисти и фашисти в скапаната ни държава....
  • 66 И това е фейк

    3 1 Отговор
    Това е семейство от Народна Република Донбас и майката с дъщерята се евакуират в Рисия а бащата остава да защити републиката.