Last news in Fakti

27 Февруари, 2022 13:41 8 596 6

Бивш затворник в "Hell's Kitchen"

  • hell's kitchen-
  • калоян-
  • бивш затворник-
  • готвач-
  • виктор ангелов

"Имах трудно детство, лоша среда и компания, престъпления… Получих 14 месеца ефективна присъда", споделя Калоян

Hell’s Kitchen се завърна в България с четвърти сезон. Само на 23 години Калоян прекрачи прага на „Кухнята на Ада“, защото готвенето за него е страст, по-голяма от всяка друга, пише Флагман.

Казва за себе си, че работи бързо, а още по-бързо се учи. Мотивацията му определено личи и е време да покаже на всички какво може.

Калоян трогна зрителите със своята история, а именно, че на тази крехка възраст е бил затворник.

„Имах трудно детство, лоша среда и компания, престъпления… Получих 14 месеца ефективна присъда. Бях бакар в затвора и там за първи път имах допир с кухнята. Преоткрих себе си, харесвам това, което правя и ще продължа да го правя. Има промяна за всеки, който го желае“, категоричен е готвачът.

Новите участници бяха предизвикани да припомнят на зрителите на NOVА гнева на шеф Ангелов, който той обеща да овладее в настоящия сезон. Още в премиерния епизод феновете на шоуто станаха свидетели на първите кулинарни предизвикателства. Новите готвачи се изправиха пред първата си вечеря в ресторанта, счупена бе и първата чиния, а вечерта завърши с неочаквано решение от страна на шеф Виктор Ангелов.

Ресторантът на Hell’s Kitchen България отвори врати и беше пълен с гости, сред които се отличи присъствието на участници от предходните три сезона. Това допринесе за напрегнатата обстановка както в Червената, така и в Синята кухня. На вечерята липсата на координация и хъс у „зайците“ на шеф Ангелов попречи на издаването на поръчките за резервациите. Това доведе до отпращането в общежитието първо на отбора на червените куртки, а след това и на сините. На тяхно място застанаха бившите готвачи от „Кухнята на Ада“, които довършиха вечерята.

„Ако ме бяхте срещнали преди две-три години, щяхте да констатирате, че търпението ми отдавна се е изчерпало.Този сезон си обещах да съм друг човек – обещах си да съм по-търпелив, да бъда по-толерантен, да съм по-добър, да прощавам, да давам втори шанс, ако се налага дори да ви хвана за ръка и да ви водя, докато стигнете до това ниво, от което аз имам нужда. Преди две години всички до един щяхте да сте номинирани“, с неприсъщ уравновесен тон обясни шеф Ангелов на двата отбора. За да докаже доброжелателните си намерения, шефът безусловно даде нова възможност на всички да спечелят неговото одобрение.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Xhamster

    10 0 Отговор
    Блудство с дете ужас
  • 2 123

    16 4 Отговор
    То името на предаването е извратено. Сатанистите вече не се и крият.
  • 3 пиндоcтан

    15 1 Отговор
    в краварски чалгарситан дъното дъно няма!
  • 4 смех

    16 0 Отговор
    за така наречените готвачи или там за каквото се имат - бакар в затвора е разносвач на баките с храна .... с кухнята има толкова общо,че стои пред вратата й
  • 5 Поредното

    4 1 Отговор
    отвратително предаване. Безумно, безсмислено и грозно. Телевизия не гледам вече 2 години заради всички тези предавания, сериали и новини. Това са л.а.й.н.а, без извинение.
  • 6 Гери

    0 0 Отговор
    Чудя се как тази истеричка Валентина е все още в предаването. Тя действа негативно на всички и накрая може и да спечели. Не познавам по голям интригант от другия претендент за първото място Николай. Имайки наблюдения от другите сезони винаги печелят интригантите и наглеците. Още от първите епизоди можеш да предположиш кой ще е победителят. Тези двамата не са най-добрите но са най наглите. Не му прави чест на шеф Ангелов.