Last news in Fakti

28 Февруари, 2022 12:35 11 220 13

Защо Ергенът Виктор носи халка?

  • ергенът-
  • женен-
  • раздяла-
  • виктор-
  • риалити шоу-
  • виктор стоянов

Бившият гребец  скочил от бившата си жена направо в обятията на 22-те момичета

Успешен, откъм рейтинг, се оказа първият епизод на новото риалити на bTV – „Ергенът”. Дни наред хората не спряха да говорят за шоуто и, макар че рядко се чуват положителни мнения, отсега е ясно, че то и занапред ще се радва на голям зрителски интерес.

За качествата на момичетата в него се чуха противоречиви коментари, но един въпрос виси със страшна сила над основния герой в сезона – Виктор Стоянов, който уж си търси половинка. И този въпрос е защо Ергенът съвсем доскоро е ходил с халка на безименния пръст, след като твърди, че никога не е бил женен?

„Ергенът се оказа втора употреба!”, смеят се зрители на новото предаване, след като видяха кадри, запечатали уж необвързания Виктор с халка на безименния пръст на дясната ръка. Всеизвестно е, че в нашата страна именно там се носят брачните халки, което поставя въпросът дали гребецът с провалени мераци за Харвард наистина е сам, или само симулира, че е ерген.

В интернет е пълно с доказателства, че съвсем доскоро той е бил сериозно обвързан, а на много от клиповете, които могат да се видят от всеки, халката му откровено блести на безименния пръст. Едва ли е случайно, че могат да се открият снимки с халка на същия пръст и на жената, за която се знае, че съвсем доскоро е деляла леглото си с Ергена. Това е фитнес инструкторката Христиана Парова.

В интервю за таблоида „Уикенд” Виктор обяви, че не само никога не е бил женен, а и никога не е предлагал брак. Обиждали го коментарите, че се е разделил с половинката си проформа с единствената цел да симулира, че е сам, за да влезе в шоуто и да се прочуе. В същото време обаче хората се чудят какво прави тази халка на пръста му.

Фактът, че в момента Ергенът не я носи, а преди време редовно я е слагал, потвърждава съмненията, че това не е обикновен пръстен и че има нещо скрито в неговия семеен статус, което тепърва ще се изяснява. Още през лятото, когато стана ясно кой ще е първият „Ерген” в България, родните таблоиди споделиха любопитни факти за връзката му с Хриси Парова.

Появиха се и съмнения дали двойката, която в миналото често е гостувала в различни предавания на bTV, не се е разделила специално за да може Виктор да влезе в новото шоу. Макар да отрече тези слухове, той призна, че с Хриси са си казали „сбогом” в началото на миналата година.

Защо Ергенът Виктор носи халка?
Снимка: Facebook /Ергенът

Известно е, че риалитито е снимано няколко месеца по-късно, което означава, че бившият гребец трябва да е скочил от бившата си жена директно в обятията на 22-те моми.

Към него заваляха обвинения i в сексизъм, след като 22 жени бяха наредени в колона по една, за да се представят пред един-единствен мъж, а след това без малко щяха да си оскубят косите, борейки се за неговото внимание. Според всеобщото мнение, идеята на предаването е откровена обида за женския пол. Също така се коментира, че шоуто дава лош пример на младите момичета и че в него няма нито една истинска дама, тъй като нито една дама не би се впуснала в подобна унизителна битка за мъж.

В същото време участничките във формата бяха направени на пух и прах заради дразнещо поведение и неприемлив за широката публика външен вид. Най-много критики отнесе джукестата Габриела от Сливница, която подари бельото си на „ергена”, след като с гордост разкри, че ходи на срещи без гащи. Тя успя да разсмее зрителите, като предположи, че АЕЦ означава „Авио електроцентрала”. Много от тях я сравниха с ленивеца Сид от анимацията „Ледена епоха”. На второ място в класацията на най-критикуваните участнички се нареди Венета от Дупница, която се похвали с влечението си към алкохола.

Трета е плеймейтката Дениз Хайрула, която се пъчи с връзка с покойния Христо Сираков, а иначе прави впечатление на жена, чиято основна цел е да влезе във възможно най-много телевизионни риалитита. След като в анонса за следващия епизод тя бе показана как крещи по останалите участнички, без да носи грим, хората масово се питат коя е невъзпитаната жена, която крещи след останалите.

Твърде малко от тях успяха да я разпознаят. Неприятна за зрителите се оказа и инвеститорката Зорница, чието поведение бе сравнително приемливо, но хората масово не я харесаха на външен вид. По-добронамерените споделиха мнение, че е подбрала неподходящ тоалет и грим, но дори и те не стигат до там в симпатиите си, че да кажат, че я харесват.

Както обаче отбелязват, външният вид идва от Бога, а дали ще се излагаш по телевизията, е лично решение. Веднага бе изровен клип, в който Зорница прави опит да пее. Макар че дамата се определя като полиглот, акцентът ѝ в песента, чийто текст е на английски, би разсмял всеки, който действително говори езика.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател на факти

    13 0 Отговор
    Как защо защото е омъжен
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мъжкара си знае работата

    16 0 Отговор
    Много правилно го казваш! Защото е омъжен! А всичките жени със силиконовите им джуки,които му се натискат,са толкова грозни,че биха уплашили и изчадията от ада!
  • 5 Жив

    11 0 Отговор
    г.е.й.
  • 6 Механик

    7 0 Отговор
    Просто е. Иска да каже, че има една "свободна АЛКА" и тя подлежи на отдаване под наем.
  • 7 хтврп

    3 0 Отговор
    Тона е просто ШОУ. Те са като актьори в него.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 TAKO

    3 0 Отговор
    „Ергенът” дето ми звучи повече като „Евнуха” заедно с момите ще излезне много червива Ябълка.До сега поне за мен е комплексиран Щангаджия който много приляга на тези кифли дето се натискат за известност но като резултат е едно посредствено шоу дето неноси позитиви
  • 10 TAKO

    1 2 Отговор
    „Ергенът” дето ми звучи повече като „Евнуха” заедно с момите ще излезне много червива Ябълка.До сега поне за мен е комплексиран Щангаджия който много приляга на тези кифли дето се натискат за известност но като резултат е едно посредствено шоу дето неноси позитиви
  • 11 буууууууууууу

    5 1 Отговор
    С какъв акъл са на тоеа показно. Ама оно го нема. Мисирки с пуяк .Още едно срамно шоу.
  • 12 необакс

    1 1 Отговор
    Аман от бози. Босфор TV яко удари дъното.
  • 13 Цвете с

    0 0 Отговор
    Него изпуска и те от поглед този сладък ергенът като го видиш се разтапеш