Last news in Fakti

8 Май, 2013 12:40 2 183 0

Парис Хилтън щастливо влюбена в младото си гадже

  • парис хилтън-
  • влюбена-
  • гадже

Хотелиерската наследница Парис Хилтън, разкри, че е намерила щастието в лицето на 21-годишния си приятел  Ривър Випери.

Парис и испанският модел са неразделни от септември 2012 година и  изглежда, че  взаимоотношенията им са доста задълбочени, въпреки 11-годишната им разлика във възрастта.

"Ние просто обичаме да седим в ъгъла на някой клуб или да танцуваме, сякаш никой друг не съществува в заведението, а то е само за нас двамата. Забавляваме се където и да отидем, стига да сме заедно. Ние обичаме една и съща музика.", сподели Парис пред списание "Life & Style",

"Мисля, че това е мечтата на всяка жена. Децата са смисъла на живота. Аз съм толкова влюбена. Чувствам се късметлийка, че срещнах Ривър. Той е един от най-милите и най-верните мъже, които съм срещала през живота си. Освен това ме третира като принцеса. Да не забравяме и че е най-красивият мъж, който съм виждала някога", изля още емоциите си блондинката в токшоуто на Уенди Уилямс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА