Last news in Fakti

5 Март, 2022 12:06 22 833 12

Ето я жената на шеф Ангелов, която се крие от медиите (СНИМКА)

  • шеф ангелов-
  • жена

Половинката на готвача изглежда като фотомодел, а на младини за кратко имала кариера в модата

С жена като от корица на списание споделя един покрив топ готвачът Виктор Ангелов, който се върна в тв ефира като водещ на новия сезон Hell's Kitchen след едногодишна пауза. Жена му Наталия го подкрепя от дълги години, но е избрала да бъде анонимна за фенската аудитория на готвача и отказва всякакви медийни изяви.

„Ретро“ публикува снимки на половинката на Ангелов, която изглежда като фотомодел, а на младини за кратко имала кариера в модата. Любовната история шеф Ангелов и жената до него е достойна за филмова екранизация. Въпреки че Виктор и Наталия са семейство от повече от десетилетие, той така и не сбъднал мечтата ѝ да бъде булка.

Ето я жената на шеф Ангелов, която се крие от медиите (СНИМКА)

„Сърди се, че още не сме се оженили. Планираме го, от 10 години имаме желание, но още не сме решили как да стане“, коментира хубавата новина водещият на Hell's Kitchen, чиято романтична история заслужава филмова екранизация.

Кулинарният гуру неведнъж е споделял, че всъщност Наталия е неговата ученическа любов и за пръв съдбите им се преплитат, когато са едва 13-годишни по комшийска линия в столичния квартал „Люлин“. Наталия обаче не отвръща на чувствата на Виктор, а впоследствие свързва живота си с негов близък приятел, от когото има две деца. Едва години след това, през които Ангелов развива кариерата си в чужбина и търпеливо чака любовта на живота му да му обърне внимание, все пак Наталия се развежда с първия си мъж и заживява с готвача звезда.

Двамата имат дъщеричка Натали. Двете деца на половинката си и до ден днешен шеф Ангелов гледа като свои. В интервюта винаги ги нарича „сина ми“ и „дъщеря ми“, макар да не е техен биологичен родител и да не ги е осиновил.

Ето я жената на шеф Ангелов, която се крие от медиите (СНИМКА)

За момента нито един от наследниците му не е тръгнал по неговия път. Малката му щерка Натали, която е кръстена на майка си, имала афинитет към професията на баща си, но по-скоро ѝ било интересно да пробва и оценява неговите кулинарни творения. Доведеният му син пък преди няколко месеца се превърна в риалити звезда. Март бе сред най-силните претенденти за голямата награда в първото издание на предаването по Нова телевизия „Игри на волята“, но отпадна малко преди финала заради тежка контузия на крака.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Брат Мит

    28 1 Отговор
    От тез нахални медии и аз бих се скрил!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пич е Шефа

    6 8 Отговор
    Ама не му влизам в кухнята че да ми обърка ч....!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    13 2 Отговор

    До коментар #5 от "😆😆😆😆😆😆😆":

    За всеки влак си има пътници - българска поговорка ! На който му е кеф , да ходи, на който не -не .Аз пия кафе леблебия у дома и чета Факти. )))))
  • 7 Какъв

    26 0 Отговор
    свят!
    Едно време в Балкантурист по хотелите през лятото семействата на готвачите си имаха европейски стандарт, но да учиш готварство в техникумите по туризъм беше избор на двойкаджии и тройкаджии, на индивиди с претенции да се измъкнат от селото и окръга ( защото не зависи от теб, че не си се родил е София или Варна).
    Но днес тия пишман шефове, плеймейтки, чалгаджийки, бойци и прочие идват в повече.
    Като че ли се прави конкурс по простотия!
    Всеки един средно статистически българин има съответната здравна култура и може. да бъде шеф - готвач, но шефа не зная дали може да се реализира на друго място.
    Какви времена, простотията и посредствеността да са мода!

    Коментиран от #10

  • 8 Смях

    11 0 Отговор
    Крив жена си от медиите, а я показва във фейсбук
  • 9 ...

    8 1 Отговор
    тоя па смешник само знае да крещи по някакви други тъпаци вечерно време по телевизията, друго не знам дали може... а май бил някакъв ШЕФ ама аз нали говоря и Български та да преведа - Готвач бил!
  • 10 Готвач

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Какъв":

    Завършил съм такъв техникум за които споменавате а практиката в Балкантурист,но за съжаление сега не е така и затова кунята и обслужването е на ниско ниво,а пък този кряка защото избива комплекси.
  • 11 КРОКОДИЛА

    0 0 Отговор
    ПЛАЩАЙ БЕ ПЛАЩАЙ - ТИЯ ЛЪЖАТ А ТИ СИ МШСЛИШ ЧЕ НЕ ТЕ ЛЪЖАТ - СТОЙ СИ МИРНО - ВАДИ ОТ ПАРИТЕ АКО ГИ ИМАШ - ПОСЛЕ - ЩЕ СЕ БЕСИШ ЛИ КАКВО ЩЕ ПРАВИШ ................КАТО ТИ СА ГЛАДНИ ДЕЦАТА БЕ ЧОВЕЧЕ ................................................ОПОМНИ СЕ .....................................
  • 12 КОКО ДРИЛО

    3 0 Отговор
    КАКЪВ ЖИВОТ Е ТОВА - ДА МИЗЕРУВАШ .................................И ДА ТЕ ЛЪЖАТ - ДА СИ ГЛЕДАШ КОЛАТА ОТ ТЕРАСАТА И ДА ШОДИШ НА РЕЙСА ....................................................................