Last news in Fakti

5 Март, 2022 12:43 8 307 12

Робърт Де Ниро с ново гадже на 78 г.?

  • робърт де ниро-
  • гадже-
  • тифани чен

Новата му тръпка е Тифани Чен, инструктор по бойни изкуства

Любовта се върна в живота на Робърт Де Ниро - новата му тръпка е Тифани Чен, инструктор по бойни изкуства. Досега няколко пъти са забелязвани на публични места заедно и са се държали като влюбени. За последно са видени в добро настроение, докато се наслаждавали на храна, приготвена от петима топ готвачи в хотел "Ritz" в Мадрид в сряда.

78-годишният холивудски ас, баща на шест деца, и Тифани, която е издала и книга "Тай чи - стъпка по стъпка", носеха маски на лицата си, когато излизаха от петзвездния хотел, в съответствие с мерките в Испания, съобщи "Daily Mail", цитиран от dir.bg.

Робърт и Тифани все още не са потвърдили дали са двойка, но напоследък навсякъде са заедно и изглеждат като че имат връзка.

В понеделник двамата бяха в Обединеното кралство - актьорът изнесе реч в университета в Кеймбридж. Той разказа подробности за впечатляващата си актьорска кариера и изложи вижданията си за продължаващия конфликт в Украйна. Той говори около два часа. Събитието беше пазено в тайна.

По време на разговора кино иконата Де Ниро беше попитан за мнението му за Украйна, на което той отговори: "Трябва да се изправите и да кажете: "Не можете да правите това, това е грешно. Трябва да спрем този вид агресия. Не знам доколко санкциите ще променят нещо".

Преди това той беше видян с Тифани по време на френската им разходка миналата година, когато се целуваха, държаха се за ръце. Бяха заедно и на рождения му ден на яхтата на неговия приятел и бизнес партньор Джеймс Пакър за 200 милиона долара.

Робърт Де Ниро с ново гадже на 78 г.?
Снимка: "Page Six"

Тифани Чен е била и консултант в няколко филма като специалист по бойни изкуства. На снимката тя е с Тери Джордж през 2014 година на наградите на гилдията на писателите в Ню Йорк.

Романсът на Де Ниро с Чен се случва в разгара на мъчителната му битка за развод с бившата съпруга Грейс от декември 2018 г.

През април съдия постанови, 66-годината Грейс да получава 1 милион долара годишно издръжка и че двойката трябва да раздели приходите, след като продаде дома си за 20 милиона долара.

Робърт и Грейс се ожениха през 1997 г., разделиха се през 1999 г., след това се събраха отново, подновиха обетите си през 2004 г., преди той да подаде молба за развод през 2018 г.

Първоначално двойката се караше за попечителство над деветгодишното им дете, но сега споровете са за пари и имущество. Смята се, че богатството му възлиза на 500 млн. долара.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 .........

    19 0 Отговор
    Като те направи от милярдер-милионер ,ще видиш ново гадже!!!
  • 2 Ехее

    17 1 Отговор
    Набора по агнешко си пада
  • 3 цербер

    17 2 Отговор
    Робърт Де Ниро май е с ново гадже? Та той е вече на 78 г.!
  • 4 цербер

    3 1 Отговор
    Тифани Чен е била и консултантка в няколко филма като специалистка по бойни изкуства.
  • 5 Елена

    6 6 Отговор
    Браво, Робърт! Само така!
  • 6 Муаха-ха-ха-ха...

    23 1 Отговор
    Освен да и лиже търлъка ,друго не прави.Изкукал дъртак !
  • 7 старост-нерадост

    25 0 Отговор
    тоз се е уредил кой да му сменя памперсите
  • 8 Иванушка

    17 1 Отговор
    Горкия, явно стареца още вярва в "Истинската" любов и не подозира че утре ще е просяк. Егати тъпaкa
  • 9 Дъртак

    6 0 Отговор
    И я сметам да си фанем некое кюрпе. Само бастуните нещо треперат и не ме слушат!
  • 10 плевен

    8 2 Отговор
    Не виждам защо настръхвате срещу дядката. Определено не става дума за съпруга.
    Какво означава "гадже", "приятелка" ? Безплатна мръвка, която ако ти омръзне ще изсипеш в кофата за смет и ще си поръчаш друго гадже или друга приятелка. Нищо обвързващо.
  • 11 Тома

    10 0 Отговор
    Важно е езика да е твърд на тези години
  • 12 лумпо

    3 1 Отговор
    на никой не му дреме тоя лумпен с кой излиза за пред хората