Last news in Fakti

5 Март, 2022 14:20 3 305 4

5 съвета от Саманта Джоунс как да бъдете щастлива жена

  • саманта джоунс-
  • ким катрал-
  • сексът и градът-
  • съвети

Всяка жена трябва да има по един вибратор, според скандалната героиня в сериала "Сексът и градът"

5 съвета от Саманта Джоунс как да бъдете щастлива жена - 1
Снимкa: Shutterstock

Саманта Джоунс е героиня в главния състав от американския телевизионен сериал „Сексът и градът“. Ролята се изпълнява от Ким Катрал. Ето и топ 5 на съветите на изкусителната красавица, които ни предлагат Vesti. bg.

Не се страхувайте от това да сте неомъжена

Саманта никога не е била от жените, които искат да намерят мечтания съпруг и да заживеят в голяма къща с няколко деца, за разлика от Шарлот. Всъщност точно обратното – винаги е поставяла на първо място своята кариера и приятелките си, а мъжете са били нейно забавление. Героинята ни показва, че една жена може да бъде щастлива и успешна, дори да не е омъжена.

Винаги бъдете себе си

Джоунс никога не се е преструвала на нещо, което не е, само за да се хареса на обществото. Тя винаги е следвала собствените си интереси, не е пренебрегвала себе си в името на мъж и не се е съобразявала с правилата. Напротив – създавала е свои собствени и дори е приспособявала околните към тях.

Не се притеснявай от възрастта си

В шести сезон на сериала Саманта среща момче на име Смит, който е цели 20 години по-млад от нея. Вероятно за повечето хора звучи невъзможно, но това се случва и в живота. Често забравяме, че младостта идва отвътре и мъжете усещат кога една жена има енергия и желание за живот. Именно това откри младият сервитьор от сериала в по-възрастната от него русокоска.

Никой мъж не е идеален

Саманта е жена, която не прави компромиси. Може би това е главната причина тя никога да не се задържа с мъжете, които среща. С напълно оправданото си самочувствие героинята иска красив, богат, лоялен, строен мъж, който да е умел любовник и да не забравяме…надарен. За жалост в партньорите ѝ все някоя от тези черти липсва, което се превръща в пречка пред любовните взаимоотношения.

Всяка жена трябва да има по един вибратор

Една толкова сексуална жена като Саманта живее за оргазмите. Тя ни научи, че ако мъжете не могат да ни докарат това върховно чувство, трябва сами да си го набавим. Липсата на партньор не трябва да бъде повод да не изпитваме сексуално удоволствие. Героинята успя да научи на това и своите приятелки, но нещата излязоха извън контрол, което бе поуката. В един момент Шарлот толкова се пристрасти към своята секс играчка, че забрави за всичко останало. Както всяко нещо на този свят, тук също трябва да знаем граници.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sieg

    11 0 Отговор
    Ехххх аман , аман ......ЩАСТИЕТО Е ОТНОСИТЕЛНО ЗА ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕК.
  • 2 село

    10 1 Отговор
    Ким Катрал на няколко пъти е казвала, че "Сексът и ..." й е провалил живота. Какво общо има актрисата и изперкалите сценаристи на филма? Не случайно, тя отказа да участва в продължението.
  • 3 Глупи

    9 1 Отговор
    Това, което описвате е трагедия, не щастие.
  • 4 тази потребява от малка

    0 1 Отговор
    всичките си отверстия и пие сперм@на поразия и затва е толква щастлива щот на мъже не отказва