Last news in Fakti

6 Март, 2022 22:30 6 407 14

Тези мъже са най-големите разбивачи на женските сърца

  • разбито сърце-
  • мъже-
  • тип

Жененият мъж е един от тях

Тези мъже са най-големите разбивачи на женските сърца - 1
Снимкa: Shutterstock

Разбито сърце носи болка, разваля настроението за дълго време и въобще обгръща живота ни в мрак. За да не се опарите, нека научим малко повече за мъжете, които има най-голяма вероятност да ви направят нещастна.

Жененият мъж

Отношенията с женен мъж са много рядко щастливи. Мъжът си хваща любовница, защото търси нови сексуални преживявания, а съпругата му все още остава основната жена в живота му. Любовницата получава самотни вечери, чакане на обаждания, тайни срещи и липса на перспективи. Еуфорията постепенно се заменя със страдание, раздялата слага край на тези болезнени връзки, остават само разочарование и съжаление за изгубеното време.

Най-добрият приятел

Приятелят е поне интересен събеседник, с когото отдавна сте установили комуникация. Не е изненадващо, че в един момент той се превръща в обект на страст. И това изобщо не е лошо. Проблемът се появява в случай, че жената не може да изрази директно чувствата си и да промени поведението си. Приятелят забелязва това, но не може да разбере причините за промяната и се отдалечава. За да не се случи подобно нещо, трябва да действате – да говорите откровено. Може би той ще се зарадва и вие ще станете двойка. Или той няма да ви отвърне и приятелството ви ще се срине. Но ще е по-добре при всички случаи.

Шефът

Шефът често се идеализира и става обект на чувства от подчинените му жени. Психолозите смятат, че жените, които са привлечени от авторитетни мъже над себе си в социално положение, трябва да обърнат внимание на връзката си с баща си. Най-вероятно те не са получили родителска обич от него и сега търсят това в друг мъж - могъщ и влиятелен. Това не е лошо, но отношенията с шефа имат много нюанси. Например, разделянето на работата от личната е доста трудно, а шефът най-често е и женен. И ако романтиката приключи, тогава поддържането на неутрална комуникация няма да е лесно. Рискувате да останете, ако не с разбито сърце, то със съсипана кариера, особено ако репутацията ви е опетнена.

Учителят

Учениците често се влюбват в учителите. Зад това стоят същите психологически проблеми, които споменахме току-що. Но вероятността за създаване на връзка с учител е дори по-малка от тази на подчинен с шефа си. Затова сърцето на влюбения ученик най-често остава разбито.

Бившият

Понякога искаме да подновим отношенията с бившия, но най-често това е глупава идея. Зад желанието да се върнете към предишния партньор обикновено се крие самота, его, навик, но не и любов. Ако наистина искате да отново да се втурнете в обятията му, поне първо си спомнете защо сте се разделили. С течение на времето лошите неща се забравят и миналите събития ни изглеждат по-добри, отколкото са били в действителност. Със сигурност скоро ще видите, че между вас отново ще възникнат същите проблеми, порави които връзката ви се е разпаднала. Според статистиката, почти всички бивши двойки отново се разделят. Помислете си добре, преди да направите една и съща грешка два пъти.

Женкарят

Красив, уверен в себе си, очарователен и смел – този мъж винаги успява да се намести в леглата на много жени. И един ден той те среща. Вие сте очаровани и заслепени от чара му, но с времето започвате да разбирате, че далеч не сте сами с него. От време на време той просто изчезва - на лов за нова плячка. Не очаквайте да промени решението си и да се върне. Един женкар едва ли някога ще спре да тича по фусти, така че го забравете или още по-добре, никога не започвайте връзка с него.

Колегата

Офисната романтика не е необичайно явление. Прекарваме много време с колегите си. Рано или късно някой от тях започва да ни се струва много мил. Но има една опасност – идеализирането. Това, че показва най-доброто от себе си в работата, изобщо не означава, че е такъв и в личния си живот. Самоувереният кариерист може да се окаже студен егоист или тиранин. По-добре е първо да го опознаете добре извън работата, защото един служебен роман може не само да разбие сърцето ви, но и да съсипе кариерата ви.

Съседът

Въз основа на пространствената близост любовта понякога ненадейно ни спохожда. При честите срещи има същото усещане като с колегата - близки сте и се познавате добре. Разбира се, в повечето случаи това е илюзия. Никой не може да каже с точност как ще приключи връзката с този или онзи човек. И има една уловка в романса със съсед, обче - след кавга или раздяла, пространствената близост, която ви е била така приятна, може да стане направо непоносима.

Автор: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    10 3 Отговор
    Венелино,най-краткият път до сърцето на една жена е .......през ребрата!
  • 2 Ах, сърцето

    19 5 Отговор
    Всеки мъж със 100€ може да дупче цял час, където си поиска
  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 7 Отговор
    Мнoгo прoблeми идвaт oт мoнoгaмиятa..., нo тaкa cмe възпитaни, чe дoри дa мoжeш дa ocигуриш дoбър живoт нa някoлкo жeни, трябвa дa ce зaдoвoлиш c EДНA, тъй кaтo мнoгoжeнcтвoтo в Бългaрия e нeзaкoннo. Cтaритe мoми пък нaпрaвo къcaт cърцeтo...
    Проблемът е в МОНОГАМИЯТА. Жена ти знае, че тя официално е единствената и си вдига "акциите"....
  • 4 ЕтоНе

    21 0 Отговор
    Е то не останаха мъце друга категория: то не бе шеф, колега, съсед, учител )

    Коментиран от #12

  • 5 Айде бе...

    6 1 Отговор
    " ...разбивачи на женските сърца..."

    Някои ги наричат по друг начин.

    Коментиран от #6, #14

  • 6 Виталия Винокурова

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "Айде бе...":

    Бройкаджии ! От такива любов не може да получи жена, която желае и търси любов с мъж.
  • 7 √(n&Варна)

    8 2 Отговор
    Ами аз притежавам всичките споменати осем качества.
    Вече се чувствам се като "Канго" или "Хилти".
  • 8 Буха ха

    11 1 Отговор
    Няма нищо по хубаво от интимни отношения със съседка. Лесно, удобно, дискретно. Просто трябва да бъде ясно че връзката е за секс, без влюбвания и пр. глупости.
  • 9 Хубава

    2 0 Отговор
    статия, всичко е вярно. Браво. Остава да се следват съветите.
  • 10 Андреа

    2 0 Отговор
    Ас пак са плйоща с един вопротчик. Тайно от Кобрата. Наче той ми ми расбива сарцето и додата
  • 11 Селяк

    10 0 Отговор
    И стигаме до заключеноето мили дами, че мъжа разбивач на женски сърца се оказва, съседът най-добрият ви приятел който ви е шеф и колега - женен женкар и бившо гадже!
  • 12 Gucci x Balenciaga

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "ЕтоНе":

    Липсват клошари има пропуск и тези от лудницата, сакати 😁 👍
  • 13 Гост

    4 0 Отговор
    Чуждата кокошка - патка . Имаше някаква такава поговорка . В случая - за другия мъж !
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.