9 Май, 2013 14:27 953 0

Лео и Део избухват с дует през юни

  • лео-
  • део-
  • хит-
  • дует-
  • песен-
  • целият свят

Лео и Део се събраха за поредния си музикален проект. Новото им парче се казва „Целият свят“ и премиерата му ще бъде в началото на юни.

„Целият свят“ отново има вкус на море и се върти около слънцето, купона, гъвкави момичета и забавления. В клипа, обаче, има интрига между добрия и лошия герой, като остава загадка до премиерата на кой от двамата сладури е поверен имиджът на „лошия“.

Снимките на видеото бяха направени преди дни в уникална пустинна местност до Варна и в село Крапец, където Лео и Део заведоха любимите си жени за подкрепа. Годеницата на Лео Лучия участва като консултант в стайлинга, а новото гадже на Део направо взе участие в клипа. Текстът на парчето е на Лео и Део, музиката е дело на Бате Пешо, а видеото е поверено на хип- хоп режисьора Bashmotion.

Италианецът води собствено кулинарно шоу „Какво ви забърка Лео“ по TV7 и има хиляди фенки. Миналата година направи с рапъра Играта летните хитове „Хайде на морето“ и „Weekend”, както и първото си парче на български „Яко парти“.

Део пък напоследък се изявява с яки танци в Dancing Stars, където и намери новата си любима Елена. Тандемът се събира за трети път в общ музикален проект, като преди години двамата направиха хитовете „Пази маса“ и „Е, и?“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА