Last news in Fakti

21 Март, 2022 15:15 15 505 5

Дарин Ангелов проговори за връзката си с плувкиня

  • дарин ангелов-
  • развод-
  • съпруга-
  • любовница-
  • плувкиня

Миналата седмица Ангелов бе набеден за любовник на спортистка

Дарин Ангелова публично отрече писанията, че е забил ново гадже, след като се раздели със съпругата си. В ефира на „Преди обед“ актьорът обясни, че младата плувкиня е във връзка с режисьора на предаването Иво, а не с него, написа Хотнюс. Явно Ангелов се надява да се събере отново със своята съпруга Антония, щом за първи път ползва ефира, за да обяснява доста сложното си семейно положение. Въпреки изневярата ѝ той тайно се надявал да дойде ден, в който тя да пожелае да се върне при него. Според слуховете, бил готов да ѝ прости и да я прибере обратно, без да поставя никакви условия пред нея. Дали обаче тя ще се върне, засега не е ясно.

Двойката се ожени в края на 2015 г. Преди връзката си с актьора Антония бе известна като любовница на Тачо – мъжът на Жени Калканджиева. Тя се настани в леглото му след скандалната манекенка Зорница Линдарева. Когато обаче Тачо бе пред развод с Жени, Антония се запозна с Дарин. Говори се, че той се е влюбил в нея от пръв поглед. Следва романтично предложение за брак, пищна сватба и детенце. Повече от 6 години след сватбата обаче приказката е към своя край.

Миналата седмица Ангелов бе набеден за любовник на спортистка, бивша състезателка по плуване, която обаче вече била прекратила спортната си кариера. Въпреки това продължавала да тренира усилено в басейна и във фитнеса, за да поддържа добра физическа форма. Оказва се обаче, че тя е тръпка на човек от екип на предаването, който работи зад кадър.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тоз

    3 1 Отговор
    Е миндирас,каква плувкиня?!?
  • 3 НЯКОЙ

    5 2 Отговор
    ТОЯ Е МЕКА КИТКА!!!
  • 4 Фен

    1 0 Отговор
    Дарин и Деян ги помня от кв. Надежда едно време, идвахме от първа част, а те бяха в трета, пичаги стабилни бяха. Не знам по-големият брат Деян с какво се занимава, но той беше по-тегав. Жив и здрав да е Дарин и дано се събере с жена си
  • 5 Кадир

    1 1 Отговор
    Дарко е гейша