Last news in Fakti

24 Март, 2022 11:15 914 0

Джиджи Хадид откри ревю в Ню Йорк

  • джиджи хадид-
  • модно ревю-
  • ню йорк-
  • ralph lauren

Ралф Лорън подреди гостите си по двойки около масички за кафе

В първото си дефиле от 2019 г. дизайнерът Ралф Лорън превърна голяма зала на Музея за съвременно изкуство в Ню Йорк в уютен салон за дебюта на колекциите мъжка и дамска мода, издържани основно в черно и бяло, предаде Асошиейтед прес, цитиран от life.dir.bg.

Моделите му, сред които бяха Джиджи и Бела Хадид, облечени в класически скроени бели панталони и якета, коктейлно облекло и прилепнали вечерни рокли с пайети, дефилираха сред гостите, разположили се на дивани и черни кресла. Колекцията показа черна кожа, райета и каре в червено и черно, костюми и аксесоари за езда и вдъхновени от ски пистите скандинавски плетива.

Демонстрацията на разкош в есенно-зимната дамска колекция и най-новата колекция висок клас за мъже "Purple Label" е замислена месеци преди да избухне войната в Украйна, призна Лорън в своите бележки. "Тогава трагедията и разрухата, на които сме свидетели сега, бяха немислими", пише дизайнерът.

Дрескодът за гостите бе коктейлно облекло. Те отпиваха шампанско и опитваха изискани ордьоври. Джесика Частейн, Хенри Голдинг, Джанел Моне и други знаменитости позираха на необичайно малобройния контингент фотографи.

Моне пя на предишното шоу на Лорън през септември 2019 г. по време на Нюйоркската седмица на модата, което превърна пространство на Уолстрийт в нощен джаз клуб. Дизайнерът пропусна Седмицата на модата през февруари тази година и реши да се представя извън календара. След прекъсването заради пандемията той искаше да покаже интимното преживяване да бъдеш заедно с някого, раздели гостите на двойки и заложи на спокойствието и небрежната атмосфера около масички за кафе, книги и произведения на изкуството.

"Този момент означава много за мен, той бележи и моето завръщане в Ню Йорк. Не съм била в Ню Йорк от последното шоу, затова за мен е чест отново да съм тук", каза за Асошиейтед прес Моне, която този път беше гост, а не изпълнителка в шоуто.

Джиджи Хадид откри дефилето в черни панталони и черен пуловер с остро деколте с логото "RL". Сестра ѝ пък представи бяла вечерна рокля.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА