Last news in Fakti

24 Март, 2022 12:54 3 592 15

Поп фолкът е възмутен от подигравки

  • поп фолк-
  • като две капки вода-
  • имитация-
  • пародия-
  • подигравки

Имитациите на фолк изпълнители в "Като две капки вода" почти винаги се превръщат в пародии, гневят се от бранша

Последният излъчен концерт на живо на "Като две капки вода" се оказа най-забавният досега, а с имитациите си участниците успяха да вдигнат публиката в залата на крака, а телевизионните зрители да се превиват от смях. Победител за вечерта се оказа актьорът Дарин Ангелов, който трябваше да имитира фолк певицата Камелия.

Макар неговата имитация да получи отличен за смеха, който предизвика, всъщност беше много далеч от русата сексбомба. Но най-интересното дойде след официалната част, където гаврата с Камелия продължи на друго ниво. Дарин бе обявен за победител и след финалните надписи на телевизора, пред гостите в залата той запя отново тоталния хит на Камелия "Луда по тебе". Този път той събу високите токчета и се качи на масата на журито, където въртеше ханша и определено създаваше настроение.

Феновете на лекия жанр и на самата Камелия са бесни на актьора за подигравката към любимката им. "Първо, нямаше нищо общо визуално с Камелия. И второ, Камелия не се държи по този пошъл начин. Може да е фолк певица, но никога не е сядала в скута на някого докато пее, нито пък се качва да танцува по масите", коментират възмутени фенове.

Самата изпълнителка също била обидена от видяното, но не казала нищо в социалните мрежи. Още повече, че лично самата тя сподели поста на Дарин преди концерта, за да може и нейната аудитория да следи имитацията, пише hotnews.bg.

Фолк певецът Галин също влезе в защита на колежката си Каменлия. "Защо почти всеки образ на фолк изпълнител в "Капките" трябва да е свързван с подигравка", се чуди изпълнителят на "Дилема". Той конкретно има предвид Дарин и пародията, в която превърна успешния хит на Камелия "Луда по тебе", който е любим не само на българите, но дори Новак Джокович и съотборниците му показаха как се забавляват на тази песен.

"Аз съм бил на поне 10 участия на Камелия и никога не съм я видял да сяда в скута на някой", възмути се Галин по отношение на Дарин, който дори не се опита да подходи сериозно към образа и го даде на развлечение за сметка в случая на Камелия и подигравка с нейното творчество.

Галин сподели кратко видео от концерт на Камелия, за да покаже как наистина се държи тя на сцената, което няма нищо общо с пошлостта, показана в последния лайф на шоуто. Точно такава пародия и подценяване на жанра и изпълнителя видяхме и при Руслан, който пък трябваше да имитира Кати и нейната "Пеперуда".


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8934

    20 2 Отговор
    "За проблемите на Поп-фолка - на бел стол, хаба цела белка ролка!" Не прочетох повече от 5 изречения от статията.
  • 2 вижда се

    27 4 Отговор
    Поп фолка тук е като порно на запад !!!
  • 3 Мъхъ

    36 7 Отговор
    Ми-и, то пародията на музика как да я имитираш - естествено като пародия, как по друг начин!
    Чалгата така или иначе умрЕ...
  • 4 Срамота

    6 8 Отговор
    Класиката, си е класика. Не се пипа, не се имитира. Само се слуша. Не се научиха тия от хайлайфа.... Не градска им работа..
  • 5 Що бе

    20 4 Отговор
    какъв е проблема,
    Купон да става!
    А наздраве!!!
  • 6 Aлфа Вълкът

    16 5 Отговор
    Честната Мара от горната махала, забрави как излизаше в мрежа ли е, рокля ли да го нарека и лепинки на зърната! Хубав пубертет изкара моето поколение с такива тогава какички, евалата!
  • 7 Теко

    25 5 Отговор
    Ами то попфолка си е пародия на музика как да се отнасят към него
  • 8 УСА боклук

    19 2 Отговор
    Ежедневното зомбиране на българина.
  • 9 джедай

    11 9 Отговор
    Камелия е красавица,много нежна и сладка жена. Много е талантлива и има много приятен глас тази синеока кукла.
  • 10 Гошо

    12 6 Отговор
    "Аз съм бил на поне 10 участия на Камелия и никога не съм я видял да сяда в скута на някой",
    Тъкмо са я посетили да го направи
  • 11 ПРОРОЧИЦА

    16 3 Отговор
    КОГАТО ЧАЛГАТА УМРЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ

    Коментиран от #12

  • 12 Е и

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "ПРОРОЧИЦА":

    след толкова поразии с опростачване и сбъркана ценностна система каква е оправията?
    Най- малко две поколения, доволни ли сте от резултата:
    Да минем на червено
    Водка с портокалов сок
    И още ... Много.,..
    За здраве, дълголетие и просперитет
  • 13 Вергина

    5 1 Отговор
    Даже добре се е получило от това, което видях в ютюб, хахахаха :)))
  • 14 Гйкч

    2 6 Отговор
    Чалгата не храни тролове, не стреля с танкове, не руши болници. И не Ви бърка в .ъза.
  • 15 голямо измиране на соца

    2 1 Отговор
    След Лумпениадата на Радеф и Пунтовете на Правителството, чалгата загуби лице. Добрите ще си намерят мястото, останалите ще отмрат.