Last news in Fakti

29 Март, 2022 19:24 1 231 5

Започва Седмицата на модата в София

  • sofia fashion week 2022-
  • sofia fashion week-
  • седмица на модата-
  • седмица на модата в софия-
  • софия

Sofia Fashion Week 2022 започва на 30 март и обещава грандиозна модна програма с над 30 ревюта

Започва Седмицата на модата в София - 1
Снимка: shutterstock

Седмицата на модата в София стартира на 30 март (сряда). След 2-годишно прекъсване заради пандемията столицата отново ще бъде център на най-новите модни находки, представени от популярни родни дизайнери, както и чужди гости.

Откриването на Sofia Fashion Week SS 2022 е поверено на украинската дизайнерка Лара Коротенко в колаборация с полски бранд, като по този начин заедно ще "разкажат" модна приказка за Украйна, красотата и войната.

Втората вечер - на 31 март (четвъртък), ще стартира с булчинската колекция на Стоян Радичев. Освен това публиката ще види и haute couture мода, както и луксозни аксесоари.

От 30 мaрт до 3 април всички гости и жители в София ще могат да се насладят и на "модната улица" POP-UP Store - точно до Street Lounge Hotel Marinela, където ще мога да видят моделите от колекциите на Sofia Fashion Week, както и други ексклузивни брандове.

На 2 април (събота) наградените за Стилист, Гримьор и Коафьор на Code Fashion Awards 2022 - Кристиан Пижов, Микеле и Момчил Спасов, ще предложат моден workshop в pop-up store-а.

На 3 април е предвидено закриващо коктейл парти с Dj Zlatina Dimitrova.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Модна икона

    6 0 Отговор
    ... Дефилират и показват мода големи модни фирми от Разград, Силистра, Смолян, Пазарджик... Аман... Всичко в Бг е изкуствено... Нещо като Аскер наградите... Или като пластмасови цветя
  • 2 SCH JVLIVS II

    4 0 Отговор
    Ха хаааа все Не известни и "талантливи " 😂 Да взема още сега да стягам куфара и да идвам че после няма да има места .На опашка наредени целият световен елит хайлаф 😉
  • 3 Area 51

    5 1 Отговор
    Тази година ще бъдат модерни тениските с буква Z ! В момента се провежда пред-а-порте в Украйна, а скоро и у нас .

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.