Last news in Fakti

17 Май, 2013 16:38 4 057 0

Синът на Петко Димитров бил на косъм от смъртта

  • dancing stars-
  • петко димитров-
  • бизнесмен-
  • син

Един от участниците в “Dancing Stars” - бизнесменът Петко Димитров, беше приятно изненадан в студиото на Гала от майката на детето му – актрисата Мария Игнатова, която се включи с поздрав към него.

Петко сподели, че с Мария са в перфектни отношения и взаимно се подкрепят. Техният шестгодишен син – Виктор прекарва повече време с баща си, заради огромната ангажираност на Игнатова.

Бизнесменът разкри как е започнало познанството му с Мария Игнатова и каква е била тяхната любов.

„Аз си я бях харесал и помолих партньора на Фънки – Иван Несторов-Амебата да ни запознае", каза Петко.

Едно от най-трудните изживявания за Петко е било раждането на сина му, който се появява на бял свят седмици преди термина. Специалистите давали 50 на 50 шанс за оцеляване на детето.

„Ти не знаеш какво е да не можеш да се зарадваш, че имаш дете – да ти се обаждат и да те поздравяват, а ти да си с буца в гърлото", искрен е Димитров.

Именно поради тази причина той решава синът му да се казва Виктор, което означава „победа” на английски език.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА