Last news in Fakti

8 Април, 2022 19:15 1 716 7

DARA с номинация за сръбски музикални награди за ВИДЕОТО на "Thunder"

  • dara-
  • номинация-
  • thunder-
  • видео

В категорията за най-добро електро денс видео

Хитът на DARA “Thunder” постигна нов успех. След като цели 14 седмици беше най-въртяното парче в България, сега е сред 10-те номинирани в категорията за най-добро електро денс видео на сръбските музикални награди Muzzik Video Awards MVA 2K21.

Не е изненада, че именно този проект прескача границите на България. Той е съчетание от много силна песен и видеоклип на световно ниво, които заедно оформят едно от най-впечатляващите събития на музикалната ни сцена за 2021 г.

Гласуването продължава до края на април, а вие може да подкрепите DARA и “Thunder” .

Победителите ще бъдат обявени през май 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въъъ

    3 2 Отговор
    Клип на световно ниво 🤔 🤔
  • 2 123

    1 2 Отговор
    Дявола е слезнал от небето като светкавица. Пише го в Библията. Музикалната индустрия е сатанинска пропаганда.

    Коментиран от #3

  • 3 копи пейст

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "123":

    В съседните на България страни – Турция, Гърция, Сърбия, Македония бяха създадени съвременни музикални стилове, основани на фолклора на съответните народи. От този вид е съвременната попмузика в Гърция – “елиники травуда”, за чийто баща с основание може да се приеме големия гръцки композитор Микис Теодоракис. Като следствие от безкрайно убитото национално самочувствие, от дълго време в България само се копират чужди музикални форми. В резултат на това ние се обогатихме с нови музикални жанрове от вида “стара градска музика”, която копира музика от Чехия, Украйна, Германия, Франция и др.; “естрадна и забавна музика” основана на копия от Италия, Англия и САЩ и напоследък “чалга”, основана главно на цигански, турски и гръцки напеви и съпровод. Истинското музикално наследство на българите обаче тъне в забрава и постепенно изчезва. От това губят не само българите, от това губи Европа и света, защото културното разнообразие се унищожава.
  • 4 Ма дара

    2 0 Отговор
    Не ви ли се завива свят от тези "най-въртящи се парчета"?
  • 5 АйЛовеДареееееееееееее

    0 1 Отговор
    Много е готина, многооо!
  • 6 цербер

    0 0 Отговор
    DARA Е с номинация за Сръбските музикални награди за видеоклипа й на песента "Thunder".
  • 7 щамов работник

    1 0 Отговор
    Хубава е песента,но не се чуват високите честоти и гласът й е леко заглушен. Не показвайте сатанински напитки!