Last news in Fakti

10 Април, 2022 13:35 10 989 8

Щастие за сина на Каролев (СНИМКА)

  • владимир каролев-
  • син-
  • александър каралов-
  • второ дете-
  • валентина тотева

Съпругата му Валентина Тотева го дари с втора рожба

Дъщерята на покойната журналистката Весела Тотева - Валентина, стана майка за втори път. Актрисата, която е омъжена за сина на икономиста Владимир Каролев, починал през октомври миналата година, е родила момченце, става ясно от публикации в профила ѝ в социалната мрежа Instagram.

"Ами ей го на! Голямо чакане (съчувствам на всички бременни които раждат след термин, но имам съвет, който моята леля, която е дула, ми даде още в началото на бременността - недейте да се хващате за термина, като за чиста монета, защото има шанс да е леко объркан, абсолютно нормално е човека да се появи между 38 и 42 седмица; та за да не сте като мен и да мрънкате всеки ден, по скоро се целете за 42 седмица)", пише Каролева в Instagram.

Малчуганът се е появил на бял свят на 6 април, става ясно от публикацията.

"Име: хем класическо, но с лек, малко по нестандартен за Бг twist: Виктор Данаил Александър Каролев. Доста от бг приятелите ни малко ни нахраниха: "Какви са тия две имена, никой няма да ползва второто и т.н." Вярно е, че за нас в България това да имаш две имена е леко странно, но пък аз насърчавам всеки да си го почуства това с името и да не се съобразява с рамки и мнения.

Като даваме имена на децата, като че ли им даваме и вълшебните сили. В нашия случай: Виктор - победител; Данаил - Бог е моят съдия! Малък наш сине, вярвам, че ще побеждаваш нежно във всичко осланяйки се на Господа. Обичаме те! Добре дошъл! Александър Каролев, благодаря ти! Ти си супер татко!", пише още актрисата в социалната мрежа.

Валентина и Александър имат и дъщеричка, която се казва Изабела.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зззз

    22 4 Отговор
    Име на детето-последния да затвори вратата. Простотията на чуждопоклониците.
  • 2 нЕма що

    15 3 Отговор
    Размножават се идиотите,за да ги пръскат отгоре краварските военни самолети с вируси и отрови за депопулация....idioti та дрънкат, особено като им гледам тъпите наивни мутри
  • 3 ЦК на БКП

    9 4 Отговор
    Кво ме боли -внук на магураджия
  • 4 д-р

    8 2 Отговор
    Тия нямат милост и към собствените си деца. Представям си как го питат децата как се казва и той отговаря: Виктор Данаил Александър.
  • 5 Мамул

    5 1 Отговор
    Тези три имена да не са заявка за три личности с три пола?
  • 6 Бат Ваню

    3 1 Отговор
    Да им е живо и здраво детето, и много да ги радва.
  • 7 Жейнова

    2 0 Отговор
    Възмутена съм от лигавото и невъзпитано поведение на Борил Блатечки под възхитения поглед на гордия от "сЛободията" му баща!
  • 8 завод

    2 0 Отговор
    Да са живи и здрави и повече деца в България!