Last news in Fakti

10 Април, 2022 14:02 12 085 37

Нострадамус предрекъл войната в Украйна

  • нострадамус-
  • война-
  • украйна-
  • война в украйна-
  • пророчество-
  • трета световна война

Според тълкуванията на пророчествата му, третата световна война започва догодина

Нострадамус предрекъл войната в Украйна - 1
Снимка: shutterstock

Пророчествата на Нострадамус вълнуват хората от много години, но сега те отново са в светлината на прожектора, след като се оказва, че великият предсказател е предрекъл голяма източноевропейската криза, която ще бъде последвана от нова световна война, пише в. Sun.

Оказва се, че астрологът Нострадамус правилно е предсказал украинския конфликт, след който обаче предрича начало на Трета световна война през 2023 г.

Французинът, чиито предсказания се сбъдват още от XVI в., смята, че настоящата криза в Източна Европа може да доведе до "голяма война".

Някои от пророчествата му могат да се тълкуват като предсказания за избухването на Трета световна война. Нострадамус пише: "Седем месеца голяма война, хората умират от зло. Руан и Евре няма да паднат пред краля".

Много последователи на Нострадамус смятат, че това пророчество може да се отнася до избухването на глобален конфликт, който ще бъде следствие от украинската криза. Но споменаването на френския Руан, който се намира на над 100 км от Кале, изглежда показва, че някои територии няма да бъдат засегнати.

Нострадамус пише още: "Божествен огън ще падне върху кралска сграда". Мнозина тълкуват този цитат като "края на времената" и начало на нов световен ред.

Такава теория се появява на базата на редица пророчества на французина, включително кога, къде и как може да настъпи драматичен край на света. Така според тълкуванията Нострадамус е предсказал война още през 2022 г.

Вярно е, че според прогнозите му тя би трябвало да засегне пряко Париж. Редовете, отнасящи се до него, гласят: "Навсякъде около големия град войници ще се разположат в полетата и околностите".

Астрологът умира преди повече от 450 години, но пророчествата му продължават да удивляват много верни последователи. Според анализаторите повече от 70% от неговите 6338 пророчества вече са се сбъднали.

Най-важните от тях са: идването на власт на Адолф Хитлер, избухването на Втората световна война, терористичните атаки от 11 септември 2001 г., Френската революция и разработването на атомната бомба.

Според неговите последователи Нострадамус е предсказал и началото на пандемията от коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А пише ли

    31 2 Отговор
    как ще приключи Сегашната,кой ще бие и с колко на колко?

    Коментиран от #8

  • 2 Зззз

    52 4 Отговор
    Жалко ,че не е предсказал как да не се избират марионетки / глупаци за управляващи.
  • 3 Ностра домус

    12 5 Отговор
    А той къдее сега !
  • 4 Виталия Винокурова

    44 13 Отговор
    "Божествен огън ще падне върху кралска сграда" е точно 1:1... Дворецът в Ливадия, Крим. Символът на Организацията на Обединените нации 04-11.02.1945, тайните срещи между Рузвелт и Сталин. Самата Конференция се е провеждала в Ялта. Нострадамус е прав да говори за Трета световна война, която Украйна по-точно Зеленски прави в момента...

    Коментиран от #10

  • 5 да де

    35 1 Отговор
    Купищата пиански и вероятно наркомански брътвежи и видения описнаи мъгляво могат да бъдат прилепени към всеки конфликт и всяка катастрофа. Та тези брътвежи са все апокалиптични и едно към гьотере.
    Всяко лошо нещо може да бъде привидяно в тях по правило СЛЕД като се е случило, а не ПРЕДИ.
  • 6 SCH JVLIVS II

    51 12 Отговор
    Надявам се този нов световен ред който е предрекъл е разпад на САЩ съжалявам, този път просто прекалиха .Не може целия свят да се съобразява със тях !
  • 7 Сър

    15 1 Отговор
    И тоя е бил яко надрусан
  • 8 Вова

    18 36 Отговор

    До коментар #1 от "А пише ли":

    Джуджето ке падне, нещо друго неясно ?

    Коментиран от #9

  • 9 Винокурова

    42 17 Отговор

    До коментар #8 от "Вова":

    Zеленски преди Путин ще падне !

    Коментиран от #14

  • 10 Ммне

    29 41 Отговор

    До коментар #4 от "Виталия Винокурова":

    Путин я прави тази война! Войната се води в Украйна, така че Украйна не може да си води война. Русия е окупатора!

    Коментиран от #16

  • 11 Шумен

    48 18 Отговор
    То реално погледнато това найстина не е война а си е специална операция целяща да опази цивилното население и мирните граждани.Ако беше обявена война тя щеше да свърши с много бързи темпове но съответно с недай си боже и много жертви.А в момента Зеленият наркоман се опитва да вкара цяла европа в война заради подбудите от друга държава не малко известна със склонноста си само да руши в името тя да е добре.
  • 12 me be re

    30 0 Отговор
    Що не казахте по - рано, да се подготвим. Все така правите като се случи нещо и после някой го бил предрекъл.
  • 13 Шерлок Холмс

    21 6 Отговор
    Църевна и Лейди Аугуста са превзети от неонацистите, това Ностарадамус прдрекъл ли го е?

    Коментиран от #21

  • 14 SCH JVLIVS II

    24 8 Отговор

    До коментар #9 от "Винокурова":

    Ми той Зелински вече е с последни напъни ден за ден в контракция не виждам светлина в тунела. Факт е че никой не иска от ЕС да напада Русия с изключение на поляците ами те там нещо им стана след посещението на Байдън ненормални.До едно време си разчистваме старите уръжия и самолети като подарък за Зелински
    😁 вижда му се края .Много нагъл Зелински искаше подаръци Рафал ще ги получи на 36 февруари
  • 15 мдаааа

    11 5 Отговор
    Абе сигур иска да каже, че байизкукуригал ще става водолаз за да се прибере у дома!!!
  • 16 Винокурова

    28 6 Отговор

    До коментар #10 от "Ммне":

    Говореше се за предателство! и че Путин е наказал някои свои на отговорни постове... Купени от Zеленски руснаци са започнали атака на 24.02.2022 да изглежда Президентът на Руската Федерация като агресор пред света. Zеленски да има мотив да иска всякакви помощи,вкл. и във вид на въоръжаване! Би ли ми обяснил, защо Путин ще чака 08 години, ако е агресор и иска да воюва ? Агресията се усеща даже и в призивите на Zеленски?!?!?!?

    Коментиран от #20

  • 17 Телепатка

    8 7 Отговор
    Муфтаджийски и Маймунчев предсказаха ли ви, че ще измрете яко? Предсказаха ви. Измряхте ли яко? Измряхте.
    Значи предсказанията са верни.
  • 18 моля моля

    11 5 Отговор
    Стига сте лъгали хората, никаква голяма война няма да има, войната ще приключи средата на лятото
  • 19 Механик

    8 4 Отговор
    Сега остава оня да напише, че Ванга била казала "Русия ке падне" (има един такъв тук във форума) и всичко си иедва на мястото.
  • 20 Мнее

    9 17 Отговор

    До коментар #16 от "Винокурова":

    За да си развие пропагандата! Както виждаш, сега всички руски вярват че отиват да убиват фашисти! Вярват, че правят вярно. А всъщност нацисти има повече в Русия!
  • 21 Зззз

    7 5 Отговор

    До коментар #13 от "Шерлок Холмс":

    Превзети от азовци ,ама утре ако има пострадали ще са пострадали от дзверовете руснаци ,а азовци са им оказали помощ .ХАХАХА
  • 22 ха сега де!

    7 1 Отговор
    Като видя промиване на мозъци с гадания на врачки направо ми се гади! Е като всичко е предрекъл и предварително сте го знаели защо не го предотвратихте? Или винаги, когато нещо се случи и се намира гадател, който вече го е бил предсказал, но никой до тогава не го е разбрал. Пък и да го е предсказал. какво от това след като не се предприемат мерки да не се случи? Други пък твърдят, че Ванга е предсказала нечуван просперитет и възход на България. Това защо не го тълкувате?

    Коментиран от #23

  • 23 Зззз

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "ха сега де!":

    Ами Ванга предрекла и защо не се коментира и сам си отговаряш ,ще го коментират като се случи просперитета на България.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Хост

    5 1 Отговор
    Се стига глупости всеки си тълкува нещата писани от него как си иска..

    Коментиран от #28

  • 26 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    3 1 Отговор
    Само дето не знае, че я е предрекал...
  • 27 Урюрвкос

    6 0 Отговор
    като гледам как се трупа оръжие по източните граници на Алианса, може да не си пророк а ученик от гимназия който е чувал в уроците по математика за закона на големите числа, как нещо което натрупа критична маса се изменя в качеството си и от отбранително става нападателно.
  • 28 www

    3 2 Отговор

    До коментар #25 от "Хост":

    Да, много лош превод от оригинала, който е написан на някакъв старинен език. Думата "Евре" не е преведена правилно, а има само догадки какво може да значи. Изобщо не виждам връзката със съвременните събития. Мисля, че "Когато светлината на Марс угасва" се отнася до определена част от денонощието, но това така или иначе не се цитира. -))
  • 29 Стига глупости

    4 1 Отговор
    Предсказал е на баба си конюктивита. Като му чета неясните бръщолевения се чудя как точно са тълкувани. Нали 2012г светът щеше да свърши според календара на маите. Дрън-дрън ярини.
  • 30 ААА СМЯХ

    3 1 Отговор
    Нерде ямбол , нерде стамбул,... та и нострадамус и украйна,... азлъ глупости ама на търкалета
    Тълкувачите имат нужда от Лопедиум,...
  • 31 тибелядавидиш

    3 4 Отговор
    Това че ви е страх от пророчествата и ги отричате не означава че не съ верни и се гответе за идващото зло както винаги от изток и се уповавайте на победата на западът че тежко ни иначе, поне няма дълго да се мъчим с цените !!! А ако всичко случайно се оправи за добро това ще е ако на някои убавци им узреят главите колкото и да е късно.!

    Коментиран от #32

  • 32 asd

    4 2 Отговор

    До коментар #31 от "тибелядавидиш":

    Ти построи ли си вече бункер със запаси от консерви?
  • 33 Скорпи

    3 2 Отговор
    Да напишете какво е казала Ванга.....
  • 34 Мунчо

    4 1 Отговор
    По-добре да напишат какво не са предрекли Настрадамус и Ванга че ще е по-кратко....
  • 35 ddddd

    1 1 Отговор
    А преди това маите ,Ванга да е казала нещо
  • 36 zorro

    3 0 Отговор
    Е то тогава нали не е ималоУкрайна как я е предрекъл тогава таз война!
  • 37 Приятел,

    6 3 Отговор
    Руан и Евре ги тълкувам като Русия и Европа и ако предположим, че краля е Америка, всичко се нарежда. Наистина най-голяма полза ще има ако Русия и Европа се освободят от това бреме на американската администрация най-накрая. Ще станем много силни и обединени. На злото му идва края.