Last news in Fakti

11 Април, 2022 14:14 2 144 7

Тайната на Дженифър Лопес за сияйна кожа (ВИДЕО)

  • дженифър лопес-
  • сияйна кожа-
  • рутина

52-годишната дива изглежда наистина зашеметяващо без грим

Тайната на Дженифър Лопес за сияйна кожа (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес винаги е била еталон за красота с младежкия си вид и безупречна кожа. Тя показа ритуалите си за сияйна кожа в ново видео в Instagram.

52-годишната дива изглеждаше наистина зашеметяващо без грим, точно след като излезе от душа: „Нямам никакво специално осветление или нещо подобно, това е просто сутрешна светлина. Тук нямам специални филтри, това е моето лице.”

Във видеото певицата подчерта и важността на доброто отношение и разкри, че започва всеки ден с положителни карти за утвърждаване, пише iwoman.bg.

„Много съм щастлива. Точно преди да си взема душ, имам малка кутия с картички за утвърждение. Това е картата, която изтеглих днес“ каза тя, споделяйки цитат от Хелън Келър.

След това звездата премина към своя серум „That JLO Glow”, за който тя сподели: „Това са витамини за лицето. Така обичам да ги възприемам. Приемам си витамините сутрин. Започвам правилно деня си. Първо храня ума си. Душата ми. Все още не съм поглеждала телефона, просто се настройвам за деня с правилните намерения и правилните мисли. Да бъда позитивна.”

Следващата стъпка от рутината ѝ е слънцезащитен крем. „Слънцезащитният крем е наистина важен и това е една от тайните ми за красота, още откакто бях в късните си тийнейджърски години и в началото на 20-те.“


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    8 0 Отговор
    Сияйна баба
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 J Lo

    5 0 Отговор
    Ползвам балсама на Бен
  • 5 И аа

    5 0 Отговор
    53 е новото 23, да не верваш…
  • 6 Абе и ние знаем

    1 0 Отговор
    Как се запазва кожата. Пиене на мляко е истината.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.